Annonce
Holstebro Onsdag

Slagteriet inviterer til Masterclass i Frivillighed

Direktør for Slagteriet Pia Stræde Palmelund understreger vigtigheden ved at opbygge eller bevare et stærkt frivilligt fællesskab i foreninger. Arkiv: Kasper Leth Hounisen/Peoplez
Slagteriet i Holstebro præsenterer VisitAarhus’ anerkendte frivilligprogram, Masterclass i Frivillighed. Et af arrangementerne har fundet sted, mens det andet løber af stablen tirsdag den 30. juni.
Annonce

Holstebro: Som en del af Slagteriets nye program, "Kultur i Grisetider", har den nyetablerede kulturinstitution åbnet dørene for MasterClass i Frivillighed i juni.

Det oplyser Slagteriet i en pressemeddelelse.

Arrangementet tirsdag den 30. juni er målrettet aktører, ledere og koordinatorer, som ønsker at sætte fokus på frivillige. Her vil kompetente undervisere dele ud af deres mangeårige erfaring på området.

Deltagerne vil blandt andet få inspiration til rekruttering af frivillige og få viden om, hvordan man kan skabe et fællesskab, som frivillige ønsker at være en del af.

Der gives ligeledes en introduktion til professionelle værktøjer, som kan understøtte rekrutteringsprocessen.

Annonce

Det stærke fællesskab

Udover konkrete redskaber vil man også få en grundlæggende viden om den gode organisering og ledelse af frivillige.

- Det er vigtigt for mange kulturinstitutioner, idrætsforeninger og andre aktører at opbygge og bevare et stærkt frivilligt fællesskab, siger Slagteriets direktør Pia Stræde Palmelund, der gerne vil bakke op om det nære lokalsamfund.

Den 30. juni begynder arrangementet klokken 9 og slutter klokken 16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce