Annonce
Holstebro Onsdag

Slidt vejstrækning får nyt liv

Stationsvej i Holstebro skal fornys og forbedres. Derfor skiltes der med omkørsel, mens vejarbejde forgår, og en del af vejen er spærret. Illustration: Holstebro Kommune

Holstebro: I perioden fra den 1. marts og frem til august arbejdes der med med at forbedre og forny et stykke af Stationsvej i Holstebro.

Det oplyser Holstebro Kommune i en pressemeddelelse.

Tidligere er den nordlige del af Stationsvej fra Ringvejen til retsbygningen blevet renoveret, og nu er turen altså kommet til strækningen fra retsbygningen forbi Holstebro Banegård og hen til trafikterminalen med alle busserne.

- Strækningen er meget slidt. Derfor anlægger kommunen enkeltrettet cykelsti og fortov på begge sider af vejen og lægger ny asfalt på vejbanen, forklarer kommunen.

Men inden det sker, renoverer Vestforsyning kloaksystemet og andre ledninger. Derfor strækker arbejdet sig fra marts til august. I det tidsrum er strækningen spærret for trafik, og der skiltes med omkørsel.

- Arbejdet og afspærringen medfører uundgåeligt gener, fordi man i perioden ikke kan færdes på den spærrede strækning. Dog bliver der adgang til og fra banegårdens parkeringsplads via ind- og udkørsel over for Christiansgade, lyder det fra Holstebro Kommune.

De berørte beboere på stækningen er blevet informeret om arbejdet.

Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Vi slubrer rekordmeget saft i os

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jeg er så glad for min cykel

Holstebro Onsdag

Ynglende ulve lukker del af plantage: Det er tydeligt, at ulvene har kastet deres kærlighed på et bestemt område

Annonce