Annonce
Holstebro Onsdag

Snart kan børn indskrives til balletskolens børnehaveklasse

Indskrivningen til det kommende skoleårs børnehaveklasse på Balletskolen i Holstebro finder i år sted lørdag den 28. november. Pressebillede
Annonce

Holstebro: Lørdag den 28. november afvikler balletskolen i Holstebro sin årlige indskrivning til det kommende skoleårs børnehaveklasse.

Ved arrangementet er der dels information med mere til de kommende forældre på skolen og dels både danseundervisning og skoleundervisning for de fremtidige skolebørn.

Det oplyser balletskolen i en pressemeddelelse.

Som elev på Balletskolen Holstebro, som tilbyder et fuldt skoleforløb i 0. til 10. klasse, får man udover den boglige undervisning hver eneste dag danseundervisning.

Der er to dansespor i form af Det Kongelige Teaters Balletskole, hvor børnene danser klassisk ballet hver dag og danselinjen med hip hop, sportsdans, moderne dans og ballet.

Der produceres hvert år flere forestillinger, som vises for flere tusinde tilskuere, og eleverne får således solid sceneerfaring. Endvidere har skolen et internationalt miljø, ligesom der årligt er mange rejser til udlandet - blandt andet til Kina og England.

Man kan læse meget mere og tilmelde sig på: www.balletskolenholstebro.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Julemarked i Haderup aflyst

Annonce