Annonce
Holstebro Onsdag

Som taget ud af en gyserfilm: Oplev den uhyggelige udgave af Slagteriet

Én ting er sikkert. Med Kulturdivisionens hang til teaterblod, special effects og iscenesættelse kan man ikke vide sig sikker på, hvad der lurer bag det næste hjørne. Sådan præsenterer Kulturdivisionen Slagteriets uhyggelige Halloween-tiltag i en pressemeddelelse. Foto: Andreas Thorup Berthelsen
Annonce

Holstebro: I de mørke timer lørdag den 31. oktober åbner Kulturdivisionen endnu engang porten til Halloween på Slagteriet.

Det bliver med et såkaldt "Slaughterhouse", hvor uhyggen er i højsædet. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Kulturdivisionen.

I år er arrangementet på grund af corona-situationen ændret til en ren gysergang, hvor grupper af seks til otte gæster ad gangen sendes rundt i Slagteriets skumle bygninger. En tur, der varer cirka 20 minutter.

Gysergangen sender gæsterne på tur gennem trappeskakter, automatiske skydeporte og de gamle industrihaller, mens lyden af fortidens hvisken puster til uhyggen.

Én ting er sikkert. Med Kulturdivisionens hang til teaterblod, special effects og iscenesættelse kan man ikke vide sig sikker på, hvad der lurer bag det næste hjørne.

Man skal sikre sig en billet på forhånd, og billetsalget lukker lørdag den 31. oktober klokken 12.

Det er et krav, at gæsterne bærer mundbind og handsker. Det udleveres i indgangen.

Aldersgrænsen er 12 år, men turen er ikke for sarte sjæle, og det er på eget ansvar at deltage i arrangementet, lyder det i meddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce