Annonce
Holstebro Onsdag

Sommeren på Nørre Vosborg: Entertainer og direktør byder på vandringer

Nørre Vosborg-direktøren Helle Sigh og entertaineren Ole Jørgensen tager blandt andet publikum med ud på glade vandringer i naturen omkring herregården. Pressebillede

Vemb: Herregården Nørre Vosborg får denne sommer besøg af Ole Jørgensen, der vil præsentere en række arrangementer med fortællinger, fællessang og vandringer på programmet.

Det oplyser Fonden Nørre Vosborg i en pressemeddelelse.

Ole Jørgensen har været en aktiv del af den danske musikscene i over 30 år, og han har turneret med projekter, koncerter, foredrag og workshops i ind- som udland.

Annonce

TV MidtVest beskriver Ole Jørgensen som boghandler-lærlingen fra Skjern, der er endt i rampelyset som musical-stjerne og leder af eget gospel-kor.

- Vi er så utroligt glade for at have etableret et samarbejde med Ole Jørgensen. Ole er født i Vestjylland og har begge ben solidt plantet på jorden. Samtidig besidder han en energi og en udstråling, som smitter af på alle, der arbejder sammen med ham, siger Helle Sigh, der er direktør for Fonden Nørre Vosborg.

- Det er den energi, vi ønsker at give publikum, samtidig med at de kan slappe helt af på Nørre Vosborg og nyde en eftermiddag eller aften med dem, de holder af, tilføjer hun.

Mere om programmet

Fællessang på herregården "glemmer du så husker jeg": Den 20. juni klokken 15 i skærehaven.

Den glade vandring med Helle Sigh og Ole Jørgensen: Den 24. juni klokken 19.30 i borggården og den 1. juli klokken 19.30 i borggården.

Fællessang på herregården "gå med i lunden": Den 8. august klokken 15 i skærehaven.

Fællessang på herregården "’publikums valg": Den 22. august klokken 15 i skærehaven.

Den glade vandring med tosserier og digte af Halfdan Rasmussen: Den 26. august klokken 19.30 i borggården og den 2. september klokken 19.30 i borggården.

Arrangementerne strækker sig fra den 20. juni til den 2. september, og de er planlagt til torsdag aftner og søndag eftermiddage.

- Sang er ganske enkelt sund, og fællessang er fantastisk. Det kan levere velvære, livsglæde, historie, humør og ikke mindst det gode fællesskab. Sangen kan skabe minder og åbne op for den gode fortælling i os alle, siger Ole Jørgensen.

Herregården byder også på vandreture med indlagte fællessang omkring Nørre Vosborg.

Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Ingen er som alle andre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Når mobilen motioneres

Holstebro Onsdag

Daginstitution er vild med vilje

Annonce