Annonce
Holstebro Onsdag

Sparekasse opretter corona-pulje til foreningslivet: Én million kroner skal deles ud

- De mange frivillige i foreningerne fortjener en håndsrækning til at komme i gang igen. Måske kan de finde frem til arrangementer, der kan få medlemmerne tilbage eller finde på en god genstartsaktivitet. Der kan også være behov for nyt udstyr, så man kan komme i gang igen - eller måske bare pizza til den første træning. Hvem ved?, spørger Sparekassen Thy retorisk i pressemeddelelsen.

Struer: Fra den 12. april og frem til den 1. juni 2021 er det muligt at ansøge om penge fra Sparekassen Thys corona-pulje. Pengene skal gerne kickstarte det lokale foreningsliv efter nedlukningen.

Jakob Madsen, der er områdedirektør og ansvarlig for marketing hos Sparekassen Thy, ser nu frem til at høre fra foreningerne.

- Ansøgningen skal ikke være stor og forkromet. Hovedreglen er bare, at dem, der kan søge fra puljen, er foreninger i sparekassens markedsområde, der er drevet af lokale ildsjæle, som gør det frivilligt. Foreningen skal altså overvejende drives af ulønnede, siger han i en pressemeddelelse.

Annonce

Når ansøgningsfristen udløber til juni, begynder udvælgelses- og fordelingsarbejdet blandt ansøgerne.

Og netop den opgave vil blive stor og omfattende, lyder forventningen fra Jakob Madsen og direktør i Sparekassen Thy Ole Beith.

- Det arbejde påtager vi os gerne, og vi glæder os til at sende én million kroner ud i lokalsamfundene inden sommer, så planlægningen af aktiviteterne kan starte til gavn for alle, siger de i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

En vatpind i halsen

Holstebro Onsdag

Kom ud at gå i skoven

Annonce