Annonce
Holstebro Onsdag

Sponsor-penge faldt på et tørt sted

Kræftens Bekæmpelse i Holstebro har modtaget 6000 kroner fra Danbolig, efter at tre kunder har valgt organisationen som modtager af sponsorstøtten. Arkivfoto: Michael Bager/Ritzau Scanpix

Holstebro: Ejendomsmægleren, Danbolig, har kørt med et tilbud til sine kunder om, at kunderne efter endt handel har kunnet sponsorere 2000 kroner valgfrit mellem tre organisationer -  deriblandt Kræftens Bekæmpelse.

Det tilbud har tre kunder benyttet sig af og valgt Kræftens Bekæmpelse som modtager. 6000 kroner er derfor nu overgået til Kræftens Bekæmpelse i Holstebro.

Og lige præcis i år, hvor lokalafdelingen på grund af corona-situationen har valgt ikke at samle ind, falder pengene på et tørt sted.

Annonce

- Vi er i organisationen selvfølgelig glade for at være blevet tilgodeset, og vi vil efter bedste evne støtte de lokale tiltag. Og så håber vi, at situationen er mere normal næste år, hvor vi forhåbentlig atter kan samle ind først i april. For der er et stort behov for bidrag til forskning og støtte til patienter og pårørende, siger Tut Steffensen, der er næstformand i den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Ingen er som alle andre

Holstebro Onsdag

Når mobilen motioneres

Holstebro Onsdag

Daginstitution er vild med vilje

Annonce