Annonce
Holstebro Onsdag

Steffen springer ud som selvstændig

Steffen Lago har renoveret flere ejendomme gennem tiden, men er klar på lige den opgave, kunden har brug for at få løst. Foto: Morten Stricker
Efter 13 år i tømrerfaget springer Steffen Lago nu ud som selvstændig med tømrerfirmaet Lago's Byg. Her er han klar til at arbejde igennem for kunderne, og samtidig håber han, at det kan give ham mere tid med datteren.

Holstebro: Arbejdet er stadig i gang på terrassen, hvor der skal bygges en udestue. Ellers er huset nær Mejrup, som 32-årige Steffen Lago flyttede ind i for mindre end et år siden, næsten blevet renoveret fra top til tå. Der har jo været tid til det i fritiden, nu her under corona.

- Vi flyttede ind en uge efter, at Danmark lukkede ned, forklarer Steffen Lago.

Men han er klar til mere tømrerarbejde. Så derfor har den uddannede tømrer med 13 års erfaring nu åbnet Lago's Byg.

- Jeg trænger til en udfordring, og jeg vil gerne prøve at have både mere kundekontakt og den administrerende del, siger Steffen Lago.

Annonce

Tid til familien

Hos Lago's Byg er ingen opgaver for store eller for små. Steffen Lago har stor erfaring med renovering af huse, men tager også gerne imod mindre opgaver, eller de helt store som totalentreprise - både hos private og firmaer.

Der er dog også en anden grund til, at han gerne vil være selvstændig. Hun hedder Andrea, er fire år og er netop smuttet ud af stuen efter at have fundet det stykke legetøj, hun ledte efter.

- Jeg håber, at jeg ved at være selvstændig også kan skabe lidt fleksibilitet og lidt mere frihed, siger Steffen Lago.


Jeg skal jo alligevel ud på markedet, og folk skal have kendskab til mig og mit firma. Så hvis jeg kan komme igennem en krise som den her, så tror jeg, at jeg kan overleve det hele.

Steffen Lago, nystartet som selvstændig


Andrea har han hver anden uge i en 7/7-ordning, og i de uger håber Steffen Lago, at han kan holde arbejdsugen til de timer, hvor Andrea er i børnehave, så han kan nyde sin tid med hende, når hun ikke er i børnehave. Måske lidt mere, hvis arbejdet kræver det. Men i de børnefri uger er han klar til at rykke ud, når det skal være og nærmest uanset, hvor mange timer der er tale om.

- Det giver jo også noget frihed for kunden, at jeg kan komme, når det passer dem, forklarer han.

Han er allerede gået i gang. Der var lidt ventetid på varevognen og arbejdstøjet, men det er nu alt sammen på plads. Det kan virke modigt at starte som selvstændig midt i en global pandemi. Men sådan ser Steffen Lago det ikke.

- Jeg skal jo alligevel ud på markedet, og folk skal have kendskab til mig og mit firma. Så hvis jeg kan komme igennem en krise som den her, så tror jeg, at jeg kan overleve det hele, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Restaurants usædvanlige etårs-dag fejres med sekscifret investering: - Vi har kun haft åbent én uge, hvor vi selv kunne få lov til at bestemme

Holstebro Onsdag

15 tegn på forår

Holstebro Onsdag

Tandlæge vender hjem

Annonce