Annonce
Holstebro Onsdag

Stig Tøfting skal sætte gang i Mejrup-fest

Stig Tøfting rammer mange andre end dem, der interesserer sig for fodbold med sine sjove og humoristiske anekdoter fra sin lange fodboldkarriere, siger lars Bræmer om festens trækplaster. Arkiofoto: Axel Schütt, Scanpix
Mejrup-kammerater arrangerer fest for at sætte mere gang i kludene - og håber at kunne fylde kultursalen.
Annonce

Mejrup: Denne gang kommer Stig Tøfting ikke vandrende, som til en meget omtalt superliga-kamp i Herning. Men den kendte tidligere fodboldspiller og nuværende tv-kommentator vil helt sikkert sætte gang i løjerne på anden vis, når han 24. april er trækplaster til en fest i kultursalen i Mejrup Hallen.

Det garanterer eventmager Lars Bræmer, Mejrup, som sammen med kammeraten Søren Strøm og søsteren Dorte har taget initiativ til festen - og som har et tæt forhold til Stig Tøfting.

- Jeg har haft fire arrangementer med Stig sidste år, og det har hver gang været forrygende. Han rammer mange andre end dem, der interesserer sig for fodbold med sine sjove og humoristiske anekdoter fra sin lange fodboldkarriere. Han er en mand, der er kendt for at gå sine egne veje og gør hvad der passer ham. Han helt uden filter. Det gør, at mange elsker ham og hans facon. Det bliver skide sjovt, lover Lars Bræmer.

Stig Tøfting bliver interviewet en times tid, og der følges op med spørgsmål. Men det er kun en del af eventen i Mejrup. Det bliver en regulær fest med dj-musik, livemusik med Volf Duo og mulighed for dans.

- Henrik Volf evner med sit brede musikvalg at få alle med, så der bliver skabt en fantastisk stemning, siger Lars Bræmer.

Der tilføjer, at arrangementet skal være med til at sætte mere liv lokalsamfundet.

- Vi syntes, der skal ske noget mere her i Mejrup. Derfor har vi taget initiativet, siger han og fortæller, at det kommer det lokale foreningsliv til gavn. Det er nemlig medlemmer fra de lokale foreninger, der hjælper med det praktiske arbejde og på den måde tjener noget til foreningsarbejdet.

Arrangørerne har aftalt et samarbejde med Tobaksfabrikken, der står for baren og barsalget. Og som også arrangerer gratis bustransport til Holstebro Centrum efter festen.

Og der tilbydes VIP-billetter med spisning.

- Det har vi lagt i hænderne på Slagter Bertelsen, som står for en lækker buffet. Det er garanti for, at kvaliteten er den bedste, vi kan få, siger Lars Bræmer.

Ved festen bliver der også lotteri med chance for at vinde store præmier.

Billetterne er sat til salg på stigtøfting.dk

Vi syntes, der skal ske noget mere her i Mejrup. Derfor har vi taget initiativet

Lars Bræmer, festarrangør

Søren Strøm, Dorte Berggreen og Lars Bræmer fra arrangørgruppen sammen med de to partnere, slagtermester Jens Bertelsen, der står for menuen, og Rune Bach, Tobaksfabrikken, der tager sig af aftenens bar. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce