Annonce
Holstebro Onsdag

Stor opbakning til julehjælpen

Kirkens Korshær og Familiehjørnet glæder sig over, at mange har budt sig til for at kunne give 393 familier og enlige julehjælp. Arkivfoto: Johan Gadegaard.
Annonce

Holstebro: Julehjælpen blev igen delt ud til trængte familier.

Det er Kirkens Korshær, der sammen med Familiehjørnet har stået for koordineringen. For at det hele har kunnet lade sig gøre, har de haft brug for hjælp. Og det har de fået. Der er kommet donationer fra både private, støttearrangementer og en række virksomheder. Samtidig har en gruppe frivillige givet en hånd med.

- Mange har bidraget, og bare at opleve det har givet en stor glæde i den kolde tid, siger korshærspræst Søren Nielsen i en pressemeddelelse.

Julehjælpen i Holstebro samlede cirka 290.000 kroner ind i 2019. Dertil kommer de forskellige bidrag fra virksomheder og private.

- Vi har blandt andet fået striktrøjer fra damer, som har siddet og strikket, og det kan være lidt svært at værdisætte. Men jeg vil tro, at vi i alt har samlet mere end 350.000 kroner ind, hvis vi lægger det hele sammen, siger afdelingsleder i Familiehjørnet, Lone Merrild Rasmussen.

393 familier og enlige i Holstebro Kommune har 2019 fået del i julehjælpen. Det er en stigning i forhold til året før.

- Under alle omstændigheder er tallet et udtryk for, at der er mennesker i dagens Danmark, der har svært ved at få økonomien til at hænge sammen, og det giver sig mange forskellige udslag - ikke bare ved juletid, men her bliver det bare mere tydeligt for alle, siger Lone Merrild Rasmussen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce