Annonce
Holstebro Onsdag

Struer Fysioterapi fortsætter som TTH-partner

Struer Fysioterapi vil også fremover være en del af sundhedsstaben i TTH Holstebro. Fra venstre står Thomas Graagaard, Lasse Sørensen, Rasmus Jørgensen og indehaver Morten Graversen. Foto: Louise Boo
Annonce

Struer/Holstebro: Struer Fysioterapi fortsætter med at stå i spidsen for TTH Holstebros sundhedsstab de kommende tre sæsoner.

Det oplyser håndboldklubben i en pressemeddelelse.

Her vil fysioterapeut Morten Graversen og sit hold tage sig af alle opgaver omkring behandling af skader, genoptræning samt den fysiske træning af klubbens ligaspillere og ungdomstalenter.

- Struer Fysioterapi er en vigtig og stærk samarbejdspartner for klubben og en partner, hvor vi sammen vil udvikle vores sundheds set-up omkring klubbens ligahold og ungdomstalenter. Med Morten Graversen og co. i spidsen af dette team tror vi på, at vi også fremover får nogle friske og veltrænede ligaprofiler, siger John Mikkelsen, der er direktør i TTH Holstebro, om forlængelsen.

Struer Fysioterapi vil også i den kommende sæson stå for klubbens ”TTH Fitness og Netværk”, som består af et træningshold for klubbens sponsorer. De har fælles morgentræning to gange om ugen.

Holdet starter igen i august og har Thomas Graagaard som fysisk træner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jagten på kalken

Holstebro Onsdag

Idrætsrådet holder årsmøde

Annonce