Annonce
Holstebro Onsdag

Styrk motorikken: Lån en legepose på biblioteket

På Holstebro Bibliotek kan man nu låne en legepose til de nul- til tre-årige, der styrker både motorik og sprog. Pressebillede
Annonce

Holstebro: Små børns motorik og sprog skal styrkes, og det kan man få ny inspiration til på biblioteket. Her kan man nemlig nu låne legeposer, der indeholder øvelser til meditation og lege, der styrker de helt små børns motorik og sprog.

- Vi har lavet det nye tilbud, fordi det ikke er nok kun at tænke med hovedet. Vi har alle en krop i den anden ende af halsen, og den vil sindssygt gerne være med – også når det kommer til indlæring af former, farver, tal og ord. Alt bliver lidt nemmere og sidder bedre fast, når vi leger det ind, siger børnebibliotekar Rasmus Riishøj.

Poserne er skræddersyet til de nul- til tre.årige børn og deres voksne, og de kan lånes af både dagplejere, vuggestuer og forældre.

Materialet til meditation med de helt små er udviklet af studerende fra VIA. Indholdet til bevægelseslege er blevet til i samarbejde med A-Sport og testet i motorikdagplejen i Holstebro Kommune, mens børnebiblioteket har stået for de litterære elementer til højtlæsning og sprogindlæring.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jagten på kalken

Holstebro Onsdag

Idrætsrådet holder årsmøde

Annonce