Annonce
Holstebro Onsdag

Sundhedschef stopper - intern chef konstitueres i stillingen

- Det glæder mig, at Anette Colding Brun (billedet) har takket ja til konstitueringen. Hun har qua sin nuværende stilling en bred erfaring på området og et indgående kendskab til organisationen, lyder det fra direktør Lone Becker Kjærgaard. Foto: Holstebro Kommune

Holstebro: Efter næsten fire år som sundhedschef i Holstebro Kommune stopper Jens Bejer Damgaard ved udgangen af marts.

Han har fået nyt job som forvaltningschef for sundhed- og omsorgsområdet i Aarhus Kommune.

Sekretariatschef Anette Colding Brun konstitueres som sundhedschef i Holstebro Kommune, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Lone Becker Kjærgaard, der er direktør for social og sundhed, vurderer, at corona-situationen ikke giver mulighed for at genbesætte stillingen under de optimale rammer, og den gør det vanskeligere at lære området at kende.

- På den baggrund har jeg valgt en midlertidig løsning, som samtidig giver mig den tid, der skal til for at sætte rammen for et langsigtet perspektiv på sundhedsområdet, hvor corona ikke i samme grad dominerer dagsordenen, fortæller hun.

Det er derfor besluttet, at der i første omgang indføres en midlertidig ordning, så direktøren kan få tænkt sig godt om blandt andet i forhold til en fremtidig profil for chefstillingen.

I den mellemliggende periode løses ledelsesopgaven med interne ressourcer, når Anette Colding Brun fra den 1. april konstitueres som sundhedschef. Anette Colding Brun kommer fra en stilling som sekretariatschef i social- og sundhedsforvaltningen.

Det forventes, at stillingen som sundhedschef vil blive genbesat i den nuværende organisering med samme område, som den nuværende sundhedschef er ansvarlig for.

Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Vi slubrer rekordmeget saft i os

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jeg er så glad for min cykel

Holstebro Onsdag

Ynglende ulve lukker del af plantage: Det er tydeligt, at ulvene har kastet deres kærlighed på et bestemt område

Annonce