Annonce
Holstebro Onsdag

Svensk målmand skifter til TTH Holstebro

Josip Cavar har indgået en kontrakt med TTH Holstebro fra næste sæson. Kontrakten løber til 2023. Foto: Louise Boo
Josip Cavar bytter SønderjyskE ud med TTH Holstebro fra næste sæson. Den 27-årige målmand har indgået en to-årig kontrakt med klubben.
Annonce

Holstebro: Cheftræner Søren Hansen ser frem til samarbejdet med den nye, svenske målmand, som han i en længere periode har holdt øje med.

- Han er en spændende målmand. En god størrelse, god bevægelse, rolig og samtidig har han attitude. Det ser jeg som et godt og stærkt match til os, siger Søren Hansen i en pressemeddelelse.

Også Josip Cavar selv glæder sig til det nye samarbejde og ser skiftet som en naturlig del af sin udvikling.

- Det er et rigtigt godt næste skridt i min karriere. TTH Holstebro er en god klub og har et stærkt sportsligt set-up, siger den svenske målmand, der har kroatiske rødder.

- Det kan hjælpe mig til at blive en bedre målmand, end jeg er i dag. Jeg har haft og har en super god tid her i SønderjyskE. Men nu jeg er klar på at teste, hvad jeg kan udrette i en klub som TTH Holstebro, fortsætter han.

Annonce

Kender allerede to

Josip Cavar har optrådt for Sveriges A-landshold to gange og har siden 2019 spillet i SønderjyskE. Her var han i sidste sæson holdkammerater med TTH-spillerne, Christian Jensen og Aaron Mensing.


Jeg vil gerne spille med i de europæiske turneringer, som TTH har erfaring med. I TTH Holstebro har jeg gode muligheder for at spille med om placeringer i toppen.

Josip Cavar, målmand


Nu håber målmanden på store oplevelser i Europa og topkampe i ligaen.

- Jeg vil gerne spille med i de europæiske turneringer, som TTH har erfaring med. I TTH Holstebro har jeg gode muligheder for at spille med om placeringer i toppen, siger Josip Cavar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce