Annonce
Holstebro Onsdag

"Syng med & tip et hit"-quiz blev selv et hit på Lille Dallas

Karin og Klaus Strand-Holm har i en årrække været garant for god musik, fest og stemning, og på Lille Dallas var de med quiz-showet "Syng med & Tip Et Hit" ved at få taget til at lette sammen med et veloplagt og feststemt publikum. Quizzen har i nu tre sæsoner kørt på tv-kanalen DK4. Pressebilleder
Annonce

Hodsager: Et veloplagt publikum fik en stor oplevelse på dansktop-spillestedet Lille Dallas mellem Herning og Holstebro, da Karin og Klaus Strand-Holm forleden stod i spidsen for det populære quiz-show "Syng Med & Tip Et Hit" - et show, der nu igennem tre sæsoner er rullet hen over skærmen hos DK4. Forleden var det dog "live" og duoen med tæt tilknytning til dansktopbandet Klaus & Servants fik skabt høj stemning med sing-a-long hits fra flere årtier.

Klaus Strand-Holm spillede kendte evergreens, og Karin var quiz-master med spørgsmål til melodierne.

Mens krydserne blev talt op, spillede Klaus Strand-Holm nogle af sine egne hits. Desuden løftede han sløret ved at spille et nummer fra sit kommende Guitar-Album, der tydeligvis vakte begejstring.

- Der er ikke noget, der er bedre end musik og menneskeligt samvær til at skabe en god fælles oplevelse. Og det var da godt nok et publikum med gang i her hos Birgith på Lille Dallas, konstaterede Klaus Strand-Holm i en pressemeddelelse.

Næste gang, der kommer musik på Lille Dallas er den 29. september, hvor Bo Young kommer og synger dansktop-numre. Og den 27. oktober kommer James Rasmussen og spiller John Mogensen og Four Jacks-hits.

/EXP

Lille Dallas blev for et par år siden overtaget af Birgit Holm, der ellers har drevet Tante Anna i Holstebro i 13 år. Sammen med sin mand har Birgit Holm ombygget en gammel maskinhal til moderne rammer om koncerter og foredrag på gården mellem Herning og Holstebro.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce