Annonce
Holstebro Onsdag

Tag på skattejagt med Rasmus Klump

I weekenden kan familier tage på jagt efter de skjulte Rasmus Klump-skatteposter. Foto: Børneulykkesfonden
Annonce

Holstebro: Hele familien kan drage af sted på nye eventyr, når Børneulykkesfonden i samarbejde med Tivoli, Continental og Shell holder Rasmus Klump-skattejagt i Holstebro i weekenden den 30. og 31. maj.

Familier kan finde de skjulte Rasmus Klump-skatteposter ved at følge et digitalt skattekort, når det passer bedst i løbet af weekenden.

Skatteposterne optræder i form af bamser, produkter og tegninger af Rasmus Klump og er fordelt rundt omkring i byen, oplyser fonden i en pressemeddelelse.

- Vi er glade for, at Rasmus Klump kan være med til at bakke op om et godt formål, og at mange børnefamilier kan komme på eventyr. Vi ved, at Rasmus Klump er elsket af børn og godkendt af mor og far og derfor spiller en stor rolle i mange børnefamilier, siger Marianna Helmer-Gregersen fra Retail & Licensing i Tivoli.

Det er også muligt at skabe sin egen skattepost ved eksempelvis at sætte en tegning eller en bamse af Rasmus Klump i vinduet og efterfølgende registrere sin egen adresse på det digitale skattekort.

oli

Sådan deltager du

Når du deltager i skattejagten, får du adgang til et digitalt skattekort, hvor alle Rasmus Klump-skatteposterne er angivet, og så kan deltagerne begive sig afsted på skattejagt.

Jagten sættes i gang lørdag den 30. maj og søndag den 31. maj i Holstebro.

Alle deltagere modtager forud for skattejagten en opvarmningsvideo og en pakke med en refleksvest inklusiv et startnummer til at sætte på maven og en medalje samt diplom, når skattejagten er klaret. Det koster 100 kroner + porto per barn at deltage.

Registreringen af egen skattepost sker via: https://centimetermaraton.dk/registrer-din-rasmus-klump-post/

Kilde: Børneulykkesfonden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce