Annonce
Holstebro Onsdag

Tandlæge vender hjem

Charlotte Bugge Larsen (til venstre) og Bethina Christensen er nye ansigter på tandlægeklinikken på Den Røde Plads i Holstebro. Foto: Lonni Vejling Høgh
Charlotte Bugge Larsen var i erhvervspraktik hos tandlæge Torben Bang, da hun gik i 7. klasse - nu skal de to arbejde sammen igen på tandlægeklinikken på Den Røde Plads i Holstebro.

Holstebro: Allerede da Charlotte Bugge Larsen gik i 7. klasse, vidste hun, hvad hun ville arbejde med som voksen: Hun ville være tandlæge.

Derfor var det oplagt at bruge 7. klasses erhvervspraktikophold hos tandlæge Torben Bang. Praktikopholdet må have været en succes, for nu skal Charlotte og Torben arbejde sammen igen på klinikken på Den Røde Plads.

Charlotte Bugge Larsen er nemlig blevet ansat som ny tandlæge på Dentist.dk.

Det oplyser klinikken i en pressemeddelelse

Charlotte er født og vokset op i Holstebro og vendte tilbage til byen i 2004, hvor hun bor sammen med sin mand, Claus, og deres to børn på 18 og 20 år.


Med sit rolige væsen har hun gode erfaringer med at behandle angste patienter.

Dentist.dk om Charlotte Bugge Larsen


Charlotte er uddannet fra Århus Tandlægeskole i 1999 og har dermed været tandlæge i mere end 20 år.

- Hun sætter fagligheden højt og giver hver patient en unik og omsorgsfuld oplevelse. Hun har en bred erfaring inden for alle aspekter inden for tandbehandlinger, og med sit rolige væsen har hun gode erfaringer med at behandle angste patienter, lyder klinikkens beskrivelse af den nye tandlæge.

Charlotte har de seneste 16 år arbejdet som tandlæge hos Tandlægerne Kildegården i Struer. De første ti år som ejer af klinikken og de seneste seks år som ansat tandlæge. Sideløbende med ansættelse i Struer har hun de seneste seks år været ansat hos tandlægerne i Holmegade i Ulfborg.

Charlotte glæder sig til at “vende hjem” og arbejde lokalt. Hun ser frem til samarbejdet med personalet på klinikken på Den Røde Plads. Charlotte har også taget sin mangeårige klinikassistent, Bethina Christensen, med.

Bethina er også et kendt ansigt i lokalområdet - både i Ulfborg, men også på Dentist.dk. Hun har nemlig været hos klinikken i Bøvlingbjerg, hvor hun var ansat i mange år hos den tidligere ejer, Jacob Vestergaard.

- Det er noget nær det perfekte match, da Dentist.dk-klinikken med Torben Bang i spidsen i et stykke tid har set sig om efter en stabil og lokalt forankret tandlæge med de samme kerneværdier som resten af klinikken, nemlig faglighed, nærvær og tillid, lyder det i pressemeddelelsen.

Charlotte Bugge Larsen begyndte i det nye job den 1. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce