Annonce
Holstebro Onsdag

Teleselskab øger netværkssignalet

3 tuner mobilnetværket i Holstebro. Pressebillede
Teleselskabet 3 øger mobildækningen i Holstebro med en ny masteposition på Gartnerivej. Den nye masteposition har både 3G- og 4G-udstyr, som vil betyde, at netværkssignalet bliver stærkere og dækker et større område end tidligere.
Annonce

Holstebro: For nylig var teleselskabet 3 forbi Gartnerivej 33 i Holstebro for at opsætte en ny masteposition, der vil øge mobildækningen i området til glæde for selskabets kunder i nærheden. Den nye masteposition øger netværkets rækkevidde og datakapacitet, så signalet både bliver stærkere og dækker et større område. Konkret betyder det, at 91 procent af beboerne i Holstebro kan opnå en minimumshastighed på 20 Mbit/s på 3’s netværk – til sammenligning anbefaler Netflix en minimumshastighed på fem Mbit/s ved streaming i HD-kvalitet. Den nye mast vil dermed give en bedre oplevelse, når brugere af netværket taler i telefon, er på nettet eller streamer serier.

Selv om de fleste forbinder teleselskabernes mobilmaster og antenner med netop mobiltelefoni, er det særligt dataforbruget i netværket, som stiger og dermed skaber behov for nye udvidelser.

Annonce

Primære vej ud på nettet

- Stadig flere bruger mobilnettet til at få internet i hjemmet med mobilt bredbånd, og det stiller krav til netværkets kapacitet. Derfor udvider vi løbende netværket med nye mastepositioner og opgraderer det med ny teknologi på de geografiske punkter, hvor forbruget stiger mest. Tidligere brugte kunderne mest af alt mobilt bredbånd til at gå på nettet på laptoppen, når de var på farten, men nu er både nettet og routerne så gode, at mobilt bredbånd mange steder bliver brugt som den primære kilde til internet i hjemmet, siger Kim Christensen i en prpessemeddelelse.

Han er netværksdirektør hos 3.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jagten på kalken

Holstebro Onsdag

Idrætsrådet holder årsmøde

Annonce