Annonce
Holstebro Onsdag

Temaer som nøgenhed og mediekultur i danseforestilling

International Granhøj Dans fra Danmark står bag forestillingen, "An Eve And An Adam". Den kan opleves på Odin Teatret tirsdag den 10. november klokken 19. Pressebillede
Annonce

Holstebro: "An Eve And An Adam" er en ret nøgen duet. Det vil sige, det er en forestilling, der bogstaveligt sætter den virkelige nøgenhed i scene - som kontrast til den virtuelle.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse om danseforestillingen, der vises på Odin Teatret, og som International Granhøj Dans står bag.

Det sker tirsdag den 10. november klokken 19.

I meddelelsen beskrives forestillingen yderligere:

"Aktuelt ser vi i samfundet, at unge viser sig frem nøgne på de sociale medier. Pornografi i alle afskygninger er let tilgængelig og forbruges i stor stil. Tilsyneladende findes blufærdigheden ikke mere, når det drejer sig om den nøgne krop i den virtuelle kultur.

Men samtidigt bliver børn og unge fritaget for at gå i bad efter idræt i skolen. Unge mænd og kvinder dyrker deres krop i fitnesscentre, men de er for blufærdige til bagefter at vise sig nøgne i brusebadet.

Vi har med andre ord brug for at få gentænkt vores forhold til kroppens naturlige nøgenhed og grundigt diskuteret vores fremstillingsformer af kroppens nøgenhed i mediekulturen."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce