Annonce
Holstebro Onsdag

Tilbudsavis i ørerne

Kok Umut Sakarya er første gæst i tilbuds-podcasten. Han fortæller om den perfekte flæskesteg, og hvordan man laver den bedste kop kaffe hjemme hos sig selv. Alt sammen med udgangspunkt i nogle af de tilbud, der er i ugens tilbudsavis. Pressebillede
Annonce

Holstebro/Danamrk: Podcast stormer frem, og nu er Bilka hoppet med på bølgen og lancerer Danmarks første tilbudsavis-podcast. Podcasten hedder "Vidunderlige Hverdage", og omdrejningspunktet er ugens tilbudsavis fra Bilka. Værten er livsstilsskribent Nicolai Klingenberg, som sammen med skiftende gæster tager tilbudsavisen under kærlig behandling.

- Podcasten er et hyggeligt format, som giver os mulighed for at bygge ovenpå tilbuddene og give kunderne noget ekstra. Der sker noget magisk i samtaler mellem mennesker, og Nicolai Klingenberg er virkelig god til at få de gode historier frem, siger Bilkas marketingchef Tore Nederland, i en pressemeddelelse.

Den første podcast er en jule-special med levemand og kok Umut Sakarya som gæst. Under samtalen deler han ud af sine bedste tips til julemiddagen - ikke mindst guldkorn til den perfekte ribbensteg og de perfekte brunede kartofler.

Bilka har foreløbigt planlagt seks afsnit af "Vidunderlige Hverdage".

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jazztrio spiller i Subhuset

Annonce