Annonce
Holstebro Onsdag

To Holstebro-kunstnere udstiller i Videbæk

Ferniserings-gæsterne fordelte sig rundt ved kunstpavillonen og kunne heldigvis nyde godt af solskin og tørvejr. Foto: Tommy Bay

Videbæk: Der stod Holstebro på det meste undtagen lokationen, da der lørdag den 24. april var fernisering på en ny udstilling i den arkitektonisk flotte og smukt beliggende Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk.

De to kunstnere, som sammen udstillede, var nemlig billedkunstner og skulptør Inger Elisabeth Birn og billedkunstner Marian Russell Bojsen, begge Holstebro.

Inger Elisabeth Birn (til højre) og  Marian Russell Bojsen udstiller netop nu i Vestjyllands Kunstpavillon. Foto: Tommy Bay

Desuden var det Inger Birns datter, fløjtenisten Janne Thomsen, der spillede ved ferniseringen, mens endnu en holstebroer, medlem af Europaparlamentet Søren Gade, holdt åbningstalen.

Annonce

Efter corona-reglerne måtte der være 50 forsamlet udenfor, så musik og tale samt et glas vin blev nydt i solskin, men dog med en kold blæst som garniture, mens der så blev lukket ti personer ind i udstillingen ad gangen.

Udstillingen kan ses frem til den 16. maj, og når man alligevel er der, må man ikke snyde sig selv for at se Arne Haugen Sørensen Museum, som kunstpavillonen i 2017 blev udvidet med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

En vatpind i halsen

Holstebro Onsdag

Kom ud at gå i skoven

Annonce