Annonce
Holstebro Onsdag

To priser på en måned: Investeringer og god service har givet pote

Direktør Uffe Hardam kan prale af at Kirstine Hardam A/S både er Gazelle-virksomhed og Succesvirksomhed 2019. Arkivfoto: Morten Stricker.
Kirstine Hardam A/S kan efter en række gode år kalde sig for både Gazelle- og Succesvirksomhed.
Annonce

Holstebro: Hos Kirstine Hardam A/S har man armene i vejret for tiden. De sidste par år har nemlig budt på solid vækst, og det har kastet anerkendelse af sig.

Holstebro-firmaet er inden for en måned blevet kåret til Gazelle-virksomhed af Børsen og Succesvirksomhed af BDO og Sparnord.

De to priser gives til virksomheder, der har præsteret en betydelig vækst i omsætningen, og det har Kirstine Hardam A/S formået.

I mere end 35 år har virksomheden leveret stomiposer og andre hjælpemidler til private og flere af landets kommuner og regioner. I løbet af de seneste år har virksomheden for alvor bidt sig fast på markedet.

Ifølge direktør Uffe Hardam skyldes fremgangen, at der er blevet lavet nogle gode investeringer, som nu giver pote. Det har blandt andet gjort dem skarpere på indkøbsdelen og sikret et bedre flow i virksomheden.

Derudover er der store roser til de ansatte.

- Vores medarbejdere har mange svære samtaler med kunder, der måske har fået konstateret kræft og skal til at have stomipose. Der gør vi meget ud af at give medarbejderne de rigtige redskaber, så vi kan levere god service og rådgivning, også selvom det tager lidt længere tid, siger direktøren, der overtog firmaet fra sin mor i 2004.

Med anerkendelsen fra de to priser følger to små pokaler. De får nu en plads på Uffe Hardams kontor, hvor der i forvejen står en Gazelle fra 2015.

- Det er jo lidt en svaghed hos mange vestjyske virksomheder, at man ikke praler alt for meget med, hvordan det går. Så det er da altid rart med et bevis på succesen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Ti år med forandringer

Annonce