Annonce
Holstebro Onsdag

Træn med ligaprofiler i efterårsferien

Måske kigger Magnus Bramming fra TTH Holstebro eller Holstebro Håndbold-spilleren, Camilla Pytlick, forbi, når der afholdes håndboldcamp i efterårsferien.
Annonce

Holstebro: Der er lagt op til masser af håndboldtræning og mulighed for at lære nye håndboldfinter af Holstebro Håndbold og TTH Holstebros ligaspillere i efterårsferien, når de to klubber i samarbejde med Holstebro Elitesport inviterer til camp torsdag og fredag i uge 42.

Det foregår fra torsdag den 15. oktober klokken 11 til fredag den 16. oktober klokken 15 på Idrætsefterskolen Lægården i Holstebro.

Campen er for alle U13-håndboldspillere.

- Det primære mål med campen er, at deltagerne skal have det sjovt samtidig med, at de får håndboldoplevelser sammen med jævnaldrende. Fællesskabet er også vigtig for lejren, så derfor vil der blive masser af aktiviteter, hvor vi har fokus på at styrke fællesskabet, men i og med, at vi også har ligaspillerne med på campen, er der naturligvis også lagt op til, at vi kan have fokus på mere individuelle øvelser, siger Lars Dalhoff, der er ungdomstræner i Holstebro Håndbold.

Han er sammen med TTH Holstebros talentansvarlige Anders Høj leder af campen.

Billetter kan købes via: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/tudqguc2he

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Frokostjazz på Tobaksfabrikken

Annonce