Annonce
Holstebro Onsdag

Trap udgiver bøger om de tre nordvestjyske kommuner

Sådan ser Struer-udgaven ud af Traps nye bog, der udkommer den 22. november. Foto: Angelina/TrapDanmark
Der er beskrivelser af både kultur, historie og natur i de bøger om Holstebro, Struer og Lemvig kommuner, som Trap udgiver 22. november.
Annonce

Nordvestjylland: Der er omfattende viden om både natur, historie, kultur og samfundsforhold i de bøger om de tre nordvesjyske kommuner, som Trap udgives den 22. november, og hvor 118 forskere og eksperter har bidraget, fortæller Trap i en pressemeddelelse.

Bogen om Holstebro Kommune er på 120 sider og dækker fra Ulfborg og Thorsminde til Mogenstrup og Ejsing. Man kan læse om om Tvis Kloster, dragonkasernen og de fire Vosborge. Eller få historien om Maren å æ woun og den tidlige kultursatsning i Holstebro, og følge udviklingen op til i dag. Der fortælles om Hjerl Hede og man kan møde stallingen i Storåen og læse om de historiske skibsforlis ved Vesterhavet.

I den tilsvarende bog om Struer Kommune kan man tage med til Jegindø og Thyholm eller til kalkminerne, der har plads til både ost og flagermus. Eller blive klogere på Humlum Bakker, læse om Venø og den lille kirke. Og ikke mindst om Bang & Olufsen.

I bogen om Lemvig beskrives alt fra Bovbjerg og Sneglehuset til strandinger og forlis ved den barske vestkyst. Men fortæller også om de rekreative områder i Lemvig Havn skabt ved kystsikring. Der fortælles om Klosterheden, landets største hedeplantage og om Thøger Larsen men også om Lemvig og "Livets gang i Lidenlund" på de 92 sider i Lemvig-bogen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Ti år med forandringer

Annonce