Annonce
Holstebro Onsdag

Tre kvarter med ord, musik og fællessang frem mod vintersolhverv

Onsdag aften i sidste uge blev der afholdt det andet af i alt fem solhvervs-arrangementer i Holstebro Valgmenighedskirke. Foto: Morten Stricker
Annonce

Holstebro: - Det er bare sådan en dejlig oplevelse.

Sådan beskriver Karen Bjerre Madsen, der er formand for Valgmenighedens bestyrelse, den række af solhvervsmøder, som menigheden har taget hul på her i den mørkeste tid på året.

Vintersolhverv markerer det tidspunkt på året, hvor dagene igen begynder at blive længere. Den 21. december er årets korteste dag.

Møderne er en invitation til ord, musik og fællessang frem mod vintersolhverv. De foregår i valgmenighedskirken og ledes af kirken præst, Caspar W. Tornøe.

- Vi mødes i tre kvarter, inden det bliver mørkt, og deler glæden ved at synge og høre poesi, siger Karen Bjerre Madsen og fortæller, at møderne blandt andet byder på oplæsning af digte, orgelmusik og fællessang.

Møderækken er planlagt over fem onsdage.

- Der kom cirka 40 første gang, oplyser formanden.

På grund af coronareglerne sidder deltagerne kun på hver anden kirkebænk, og der må højst være 52 deltagere i arrangementet.

De næste solhvervsmøde holdes onsdag den 2. december, onsdag den 9. december, og møderækken sluttes af onsdag den 16. december.

Møderne, hvor alle er velkomne, begynder klokken 16 og slutter klokken 16.45.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce