Annonce
Holstebro Onsdag

Tre på stribe i Gråkjær Arena

Annonce

Holstebro: Et tæt og meget spændende kampprogram venter forude for Bramming og co., der i november både skal spille vigtige kampe i den hjemlige liga samt forsøge at kvalificere sig til EHF Cup-gruppespillet.

Onsdag den 13. november står den på lokalbrag, når naboerne og træningspartnerne fra Lemvig-Thyborøn Håndbold kommer på besøg i Gråkjær Arena. Kampene mod Lemvig byder ofte på intens fight, og ingen af holdene har lyst til at overgive håneretten.

Onsdag den 20. november, er der igen topkamp i Holstebro, når sidste års sølvvindere fra GOG står på menuen. Det sydfynske mandskab er et af ligaens bedste hold, men på grund af et hårdt spilleprogram med både ligakampe og Champions League er de ikke kommet allerbedst fra start i år.

Lørdag den 23. november slutter ”tre på stribe” af med en vigtigt. EHF-kvalifikationskamp mod det tjekkiske tophold Talent M. A. T Plzen. Denne lørdag eftermiddag afgøres det om TTH igen skal deltage i EHF gruppespillet, hvor man sidste år nåede helt til finaleweekenden i Kiel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Ti år med forandringer

Annonce