Annonce
Holstebro Onsdag

TTH-anfører beklager manglende indsats i skræknederlaget

Nederlaget på 37-31 til Skjern fylder stadig en del for anfører Christoffer Cichosz. Det er dog vigtigt, at kræfterne nu skal bruges på at løse modgangen som hold, bemærker han. Foto: Ole Mortensen
- Vi ville rigtigt gerne, men kunne ikke få det til at lykkedes. Og så kom det til at se rigtigt dumt ud. Det er vi rigtigt kede af. Sådan lyder ordene fra Christoffer Cichosz godt to uger efter kollapset mod Skjern i ligaen.
Annonce

Holstebro: Selvom det er næsten to uger og mange træningstimer siden, er 37-31-nederlaget til Skjern sådan et resultat, der bare uden videre går i glemmebogen for TTH-spillerne.


Vi kan arbejde mere med det fysiske i forsvarsspilet. Vi tabte for mange dueller i Skjern, og når der så er en, som bliver snydt, skal en holdkammerat komme og hjælpe. Det skal vi have trænet.

Christoffer Cichosz, TTH-spiller


Mange ting gik ikke som planlagt og resulterede i fejl og dårlige beslutninger på banen. Første halvleg var ultimativt lavpunktet, idet TTH-spillerne i 14 omgange gav Skjern kontramål.

Stregspiller Christoffer Cichosz beklager nu.

- Vi ville rigtigt gerne, men kunne ikke få det til at lykkedes. Og så kom det til at se rigtigt dumt ud. Det er vi rigtigt kede af, siger anføreren i en pressemeddelelse.

Annonce

Særligt i forsvaret

Hans løsning er, at spillerne sammen må stå sammen og nu rejse sig i modgang.

- Når tingene ikke kører, må vi hjælpe hinanden ekstra meget i stedet for at prøve at afgøre det hele selv. Det er jo rigtigt vigtigt, at vi løser det som hold, siger Christoffer Cichosz.

På banen er det i høj grad forsvaret, der kræver forbedringer, bemærker stregspilleren.

- Vi kan arbejde mere med det fysiske i forsvarsspilet. Vi tabte for mange dueller i Skjern, og når der så er en, som bliver snydt, skal en holdkammerat komme og hjælpe. Det skal vi have trænet, siger Christoffer Cichosz.

Torsdag aften klokken 19 venter en mulighed for at komme tilbage på sporet, når Lemvig-Thyborøn gæster Gråkjær Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce