Annonce
Holstebro Onsdag

TTH’ere med til EM

For TTHs Magnus Bramming (til højre) og Kay Smits er der tale om slutrundedebut. Pressebillede
Annonce

Holstebro: I disse dage kæmper Europas bedste håndboldspillere om guldet til EM i Norge, Sverige og Østrig. TTHs Magnus Bramming og Kay Smits befinder sig midt i orkanens øje, hvor de er en del af henholdsvis det danske og hollandske landshold.

For begge spillere er der tale om slutrundedebut, og derfor blev de to spillere inden europamesterskabets begyndelse bedt om at sætte ord på, hvilken oplevelse de tror, der venter dem:

- EM bliver en kæmpe oplevelse. Det er noget alle drømmer om, og netop fordi det er med det danske landshold, som er en del af verdenstoppen, er det ekstra sjovt, siger Magnus Bramming, der sammen med Danmark har muligheden for at besidde alle de store titler på samme tid: EM, VM og OL.

I Trondheim i Norge gør Kay Smits sig klar til et historisk EM. Det er nemlig første gang nogensinde, at det hollandske herrelandshold har kvalificeret sig til EM og første gang i 50 år, at holdet er med ved en slutrunde:

- Europamesterskabet bliver stort – både for mig personligt, men også for os som hold og nation. Vi skal bare give alt og vise, at hollandsk herrehåndbold er i udvikling. Vi vil ikke bare med til EM denne ene gang; vi vil med kontinuerligt hvert år, fortæller TTH-backen.

Selvom ambitionerne er forskellige for de to landshold, så er målsætningen for de to TTH-spillere ens. De vil begge kæmpe for spilletid og nyde drengedrømmen, som går i opfyldelse med EM-deltagelsen:

- Der er ingen tvivl om, at Magnus Landin er førstevalg på positionen, såfremt han bliver sin skade kvit. Men jeg tager al den spilletid, jeg kan tilkæmpe mig og nyder det mest muligt, siger Magnus Bramming.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce