Annonce
Holstebro Onsdag

TTH har respekt for islændinge med jernvilje

Søren Hansen, TTH-træner, tror på, at hans hold kan matche de islandske modstandere. Foto: Louise Boo, TTH
TTH Holstebro skal møde islandske Valur i første runde af European League.
Annonce

Håndbold: TTH Holstebro indleder European League med et nordisk opgør imod islandske Valur på hjemmebane i Gråkjær Arena.

Træner, Søren Hansen, ser frem til opgøret, som han glæder sig til at forberede:

- Islændinge er jo kendt for at være dygtige håndboldspillere med jernvilje. Så vi skal virkelig være der, siger Søren Hansen i en pressemeddelelse.

Ved et kig ned over spillertruppen genkender han også flere spillere. Valurs træner, den erfarne Snorri Guðjónsson, har spillet seks sæsoner i Danmark, hvor han tørnede ud for GOG og stormagten AG København. Desuden har flere af Valurs spillere været forbi danske klubber som Sønderjyske og Mors-Thy, mens Valurs målmand er en gammel kending fra det islandske landshold.


Islændinge er jo kendt for at være dygtige håndboldspillere med jernvilje. Så vi skal virkelig være de

Søren Hansen, TTH-træner


Søren Hansen har derfor dyb respekt og understreger, hvordan Island altid har været gode til at producere gode håndboldspillere.

- Vi ved jo, at de er nogle jern, siger Søren Hansen, men fremhæver samtidig, at TTHs gode fysik og erfaringer fra europæisk håndbold gennem de sidste år, giver holdet gode kort på hånden.

TTH Holstebro spiller mod Valur i Gråkjær Arena d. 29. eller 30. august, inden returkampen venter i Reykjavik den 5. eller 6. september. Vinderen af de to kampe går videre til 2. kvalifikationsrunde i European League.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Holstebro Onsdag

Jazztrio spiller i Subhuset

Annonce