Annonce
Holstebro Onsdag

TTH Holstebro takker damehold for god sæson

På billedet ses direktør John Mikkelsen i gang med at holde tale til spillerne Julie Holm, Nikoline Lundgreen, Camilla Pytlick, Caroline Svarre, Lærke Christensen og Johanne Bitsch under torsdagens reception. Foto: Louise Boo
Efter en spændende sæson i HTH Ligaen, hvor Krautmeyers tropper var tæt på en top 10-placering, og samtidig tog en flot tredje -plads til Final4 stævnet, kan det unge ligahold se tilbage på en godkendt sæson.
Annonce

Holstebro: Dameholdet og teamet bag, fik flotte ord med på vejen, da TTH Holstebro torsdag aften sagde tak for denne gang. Selvom Covid-19 ikke gjorde det muligt at samles hele holdet, blev der sagt farvel i små grupper ad gangen. - For klubben har sæsonen været god med mange spændende kampe og en sæson, hvor mange af de unge spillere igen og igen har vist ligapotentiale. Alle omkring dette hold har hver dag vist stort engagement for TTH. Og alle lever op til klubbens værdier om "Passion, kvalitet og fællesskab", siger TTH-direktør John Mikkelsen. Efter denne sæson er det nu tid til ny klubstruktur i Holstebro, hvor Holstebro Håndbold overtager driften af dameligaholdet. I TTH er målet at skabe et af Danmarks stærkeste klubsamarbejde med den nye ligaklub i Holstebro, og det var ligeledes en af John Mikkelsens pointer, da han torsdag aften takkede TTH-damerne:

- Vi ønsker alle vores nuværende spillere og ledere et stort held og lykke fremover, uanset om I nu skal til Sverige, Tyskland, Horsens eller Holstebro Håndbold. I har alle været med til at skabe et af Danmarks stærkeste klubmiljøer. Heldigvis fortsætter vi samarbejdet med alle jer, som fortsætter i Holstebro Håndbold, hvor vi i hverdagen fortsat vil skabe et topmiljø i Gråkjær Arena. Vi ønsker jer alle en stor tak for indsatsen, og vi vil nu fremover følge jer tæt.

Annonce

Tak til HH90

Efter den fælles beslutning af HH90 og TTH Holstebro omkring fremtidens to ligahold i to ligaklubber, står elitehåndbolden i Holstebro over for en ny og spændende tid.

- Jeg vil gerne på TTH Holstebros vegne sende en stor tak til HH90 for et fantastisk klubsamarbejde i 20 år. Sammen har vi udviklet TTH til en af Danmarks stærkeste klubber, som år efter år har skabt store sportslige resultater i både Danmark og Europa. Tak til alle jer klubfolk, som gennem 20 år har ydet en kæmpe indsats, lige fra spillere, trænere, ledere, ansatte, sponsorer og frivillige. I har alle været med på en enestående håndbold- og klubrejse. En fælles rejse alle kan være stolte af. Held og lykke fremover, slutter John Mikkelsen.

I den kommende sæson vil de to klubber samarbejde på forskellige områder, som blandt andet fælles fysioterapeut, fælles målmandstræner og fælles brug af træningsfaciliteterne i Gråkjær Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce