Annonce
Holstebro Onsdag

TTH-profil forlænger sin kontrakt

Jonas Porup har forlænget sin kontrakt med TTH. Kontrakten løber nu til 2025. Foto: Ole Mortensen
Profilen Jonas Porup har forlænget sin kontrakt med tre år og er bundet til TTH Holstebro frem til 2025.
Annonce

Holstebro: 29-årige Jonas Porup, der har spillet i TTH Holstebro siden 2016, har ifølge TTH-direktør John Mikkelsen udviklet sig til en af holdets centrale profiler.

Både forsvars- og angrebsmæssigt er Jonas  Porup et stærkt kort, mener direktøren, og derfor glæder han sig over, at profilen har forlænget sin kontrakt.

- For os som klub er den lange kontraktforlængelse en vigtig brik i vores sportslige strategi. Jonas Porup har udviklet sig meget og er på flere områder en vigtig spiller og person for klubben. At vi nu har Jonas de næste fem år, gør os meget stolte. Jonas har et stort klubhjerte og er en stor profil for TTH Holstebro, siger John Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Annonce

Glad for corona-løsning

På trods af den kommende solidariske lønnedgang i sæson 2020-2021 for alle medarbejdere i TTH Holstebro, er der hos klub-profilen stor tro på en stærk fremtid.

- Jeg er glad for, at vi i klubben har fundet en løsning i denne Covid-19 tid, hvor de sportslige ambitioner forbliver på et højt niveau. Derudover tror jeg på, at vi i TTH er klar til at tage yderligere skridt op ad stigen og fastholde positionen som et tophold, siger Jonas Porup og fortsætter:

- Klubbens og mine ambitioner stemmer godt overens, som er grunden til, at jeg har valgt at forlænge min kontrakt med tre år.

Jonas Porups kontrakt udløber nu i 2025.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce