Annonce
Holstebro Onsdag

Uddannelsescenter fik besøg af VIA-studerende

Kendskab til værkstedet og praktisk teknologikendskab var temaerne i det kursus, som de syv studerende fra VIA Holstebro deltog i. Fra venstre står Kim Madsen, Adam Tallouzi, Niklas Andersen, Rasmus Kristensen, som alle studerer til produktionsingeniør. Til højre for dem står underviser Ulrich Eriksen fra Teknologi UCH. Privatfoto
Annonce

Holstebro: Syv studerende fra produktionsingeniør-uddannelsen på VIA i Holstebro har været på kursus i værkstedskendskab og praktisk teknologikendskab på Teknologi UCH.

Det er starten på endnu et nyt samarbejde mellem VIA og UCH, hvor VIA allerede samarbejder med de to gymnasier, HHX og HTX, om projekt Boomerang.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

- De studerende kommer med meget forskellige baggrunde og får indblik og "produktionsforståelse" på flere områder, fortæller underviser Ulrich Eriksen fra Teknologi UCH.

De syv studerende har blandt arbejdet med manuel drejebænk, søjleboremaskine, svejsning, CAD/CAM software og CNC-vandskærer.

- En uge ved CNC-maskinerne på UCH har givet os en realitetssans og føling med, hvor lang tid processer tager, siger en af de studerende Adam Tallouzi.

- Vi har fået indblik i de manuelle processer og fået en forståelse for, hvad der ligger til grund for de forskellige processer, så vi bedre kan tænke os til de automatiserede processer senere i uddannelsen, supplerer Niklas Andersen, der også er studerende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Julemarked i Haderup aflyst

Annonce