Annonce
Holstebro Onsdag

Ulfborg Skole får et kendt ansigt som ny leder

Mads Foged Søndergaard har arbejdet på Ulfborg Skole i tre år, og inden da var han lærer på Mejrup Skole i mere end ti år. Foto: Holstebro Kommune
Den 1. november begynder 39-årige Mads Foged Søndergaard i sit nye job som skoleleder i Ulfborg, hvor han har arbejdet i tre år - de seneste tre måneder som konstitueret skoleleder.
Annonce

Ulfborg:  Det er et velkendt ansigt, der skal stå i spidsen for Ulfborg Skole.

Mads Foged Søndergaard hedder den nye skoleleder, der begynder i jobbet den 1. november.

Den nye leder har nemlig arbejdet på Ulfborg Skole i tre år, og elever og forældre kender ham som afdelingsleder for mellemtrinnet. De seneste tre måneder har han også været konstitueret skoleleder på skolen, oplyser Holstebro Kommune i en pressemeddelelse.

Mads Foged Søndergaard, der er 39 år, har tidligere været lærer på Mejrup Skole i mere end et årti. Han er uddannet fra Nørre Nissum Seminarium i 2007 og har de seneste år taget adskillige moduler i Diplom i ledelse.


Ulfborg Skole er en skole med mange gode værdier og velfungerende rutiner, og jeg er i sagens natur ydmyg over for skolens ånd og vil værne om alt det, der virker godt.

Mads Foged Søndergaard, nyudnævnt skoleleder.


- Ulfborg Skole er en skole med mange gode værdier og velfungerende rutiner, og jeg er i sagens natur ydmyg over for skolens ånd og vil værne om alt det, der virker godt, siger Mads Foged Søndergaard.

- Jeg ønsker også at gå på opdagelse med lederteam og medarbejdere for i fællesskab at være nysgerrige på, hvor vi som arbejdsplads har endnu mere potentiale, så både medarbejdere, forældre og elever oplever, at vi er en skole i udvikling, tilføjer skolelederen, der  ønsker, at han fortsat kan være en synlig leder tæt på eleverne.

Annonce

- En arbejdsom leder

Han har også en ambition om at åbne skolen endnu mere op til det omkringliggende samfund og udbygge samarbejdet med erhvervslivet - så snart corona-restriktionerne tillader det.

- Ulfborg Skole får en respekteret og arbejdsom leder, som er meget optaget af, at alle børn skal lykkes, og at der skal være et tæt samarbejde mellem almenområdet og specialområdet. Mads går op i at være tydelig som leder, og mange kender ham som ordentlig, ansvarlig og inddragende, siger skole- og rådgivningschef, Peter Fogde Mikkelsen om Ulfborgs nye skoleleder.

Mads Foged Søndergaard bor i Mejrup sammen med sin kone, Jane, og deres tre børn. Han nyder at tilbringe tid i køkkenet, haven og sommerhuset - og siger heller ikke nej til shelterture, løbeture eller en runde på mountainbiken.

Ulfborg Skole har 325 elever fra 0. til 9. klasse. Skolen har også styrkeklasser - de tidligere specialklasser - for alle årgange samt en erhvervsklasse i udskolingen.

Der var i alt ni ansøgere til stillingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Julemarked i Haderup aflyst

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce