Annonce
Holstebro Onsdag

Vækst og udvikling skal ske gennem partnerskaber

Grafik fra Holstebro Kommunes Vækst- og Udviklingspolitik, som er sendt i høring.
Annonce

Holstebro: En ny vækst- og udviklingspolitik skal i tre ugers høring.

Emnerne er blandt andet FNs verdensmål, erhvervslivets vilkår og attraktive miljøer. Men det egentlige "råstof" til vækst og udvikling er partnerskaber mellem aktører og fællesskaber mellem mennesker.

Sådan lyder nogle af formuleringerne i Holstebro Kommunes nye vækst- og udviklingspolitik, som byrådet har besluttet at sende i høring frem til den 10. december.

Vækst- og udviklingspolitikken bliver en overligger til kommunens politikker, strategier og handleplaner for alle udvalg i Holstebro Byråd. Udgangspunktet for politikken er i samme overordnede spor: At Holstebro Kommune skal være et godt sted at leve, bo, arbejde, uddanne sig, drive virksomhed og besøge.

- Nu har vi en overordnet retning og nogle pejlemærker, som er velstand og vækst, miljø og mennesker. De kommer i spil, hver gang vi sætter nye initiativer i søen. Vi har blandt andet sparret med Erhvervsforum Holstebro om politikken, der skal fungere på tværs af sektorer. Næste skridt er at sætte handling bag ordene og liv til politikken med mere konkrete handleplaner og tiltag på forskellige områder, siger Søren Olesen (DF), der er formand for erhvervs- og turismeudvalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce