Annonce
Holstebro Onsdag

Varebilernes opdaterede ikon er landet i Holstebro

Håndværkerbilen har fået en overhaling. VW Transporter 6.1 har bedre sikkerhed, komfort og digitale muligheder. PR-foto
Annonce

Holstebro: Hos Volkswagen Erhvervscenter Holstebro kan nysgerrige torsdag den 28. november fra klokken 16.30 til 19 hilse på den opdaterede Transporter 6.1.

Erhvervsbilssælger Lars Skytte Nygard er klar til at demonstrere den nye Transporter og vejlede kunderne, så de får lige den Transporter 6.1, de har brug. Og eventuelt også en fadøl og en pølse fra grillen.

Nyhederne er mange i Transporter 6.1, men Volkswagen har især fokuseret på digitalisering og sikkerhed. Den nye Transporter 6.1 er standardudstyret med et elektro-mekanisk styretøj. Dette inkluderer sidevindsassistent, der gør bilen mere stabil ved kørsel i kraftig sidevind. Desuden kan arbejdsdagen bag rattet blive mere sikker og komfortabel med avancerede assistentsystemer som Side Assist, Lane Assist, Rear Traffic Alert, Trailer Assist og en parkeringsassistent.

Udvalget er stort af karosserivarianter kombineret med to- eller firehjulstræk, manuel eller DSG-gearkasser og motorer. Den nye Transporter 6.1 starter prismæssigt på 173.977 kroner eksklusive moms for en 2,0 TDI kort kassevogn.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Ti år med forandringer

Annonce