Annonce
Holstebro Onsdag

Vedersø Klit får støtte fra feriehusudlejer

Her ses anlægningen af adgangsstien i Vedersø Klit. Forrest i billedet til venstre står formand for grundejerforeningen, Peter Ørskov Nielsen, og til højre er Kaj Christensen fra Feriepartner Danmark. Foto: Feriepartner Danmark
Grundejerforeningen i Vedersø Klit modtager økonomisk støtte fra Feriepartner Danmark, der holder til i samme område. Støtten på 25.000 kroner går til en adgangssti med handicapadgang til havet.
Annonce

Vedersø: Hos Feriepartner Danmark i Vedersø Klit går man op i gode oplevelser for både ejere og lejere af sommerhuse samt for alle andre, der bor i sommerlandet.

Derfor har bureauet besluttet at uddele penge til personer, foreninger eller lokale ildsjæle, der bidrager til at gøre et besøg i Vedersø Klit til en god oplevelse.

Feriepartner Danmark uddeler 25.000 kroner i løbet af 2020 til Vedersø Klit Grundejerforening, der anlægger en adgangssti med handicapadgang til havet fra parkeringspladsen på Havvej i Vedersø Klit.

Det oplyser Feriepartner Danmark i en pressemeddelelse.

Annonce

Nemmere adgang til havet

- Jeg er rigtigt glad for at kunne støtte netop dette fine projekt, der passer godt til vores ambition om at være en aktiv del af lokalmiljøet samtidig med, at vi gør noget, der tilgodeser vores gæster og kunder, siger Kaj Christensen fra Feriepartner i Vedersø Klit.

- Dette projekt vil betyde, at der bliver mulighed for personer med gangbesvær og i kørestol kan komme ud og nyde udsigten over havet. Foruden at de kan holde på en af de små pladser, der bliver for enden af overgangsstien i klitten, fortsætter han.

I alt støtter Feriepartnerkæden projekter, der medvirker til at gøre landets lokalområder til gode steder at tage på ferie eller bo, med over en millioner kroner i 2020.

oli

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce