Annonce
Holstebro Onsdag

Velkomstfest for tilflyttere er udskudt til næste år

Billedet er fra februar 2020, hvor tilflytterfesten nåede at blive en realitet. Den blev nemlig afholdt inden corona-nedlukningen i Danmark. Foto: Holstebro Kommune
Annonce

Holstebro: I år er der ingen fest i Holstebro for årets tilflyttere i 2020.

På grund af corona-situationen udskyder kommunen festen til næste år, så det bliver hele to års tilflyttere, der får en aften med underholdning og praktisk information om kommunens historie, kultur og fritidsmuligheder.

Det oplyser Holstebro Kommune i en pressemeddelelse.

- Vi er rigtig kede af, at vi må udskyde tilflytterfesten, da vi har så meget, vi gerne vil fortælle og vise vores nye borgere. Men for nuværende må vi udvise rettidig omhu og udsætte arrangementet til februar i 2022, når forholdene forhåbentlig tillader det, siger borgerservicechef Kent Jensen.

Ud over invitationen til den årlige tilflytterfest modtager alle tilflyttere også en postkort-hilsen fra Holstebro Kommune kort tid efter deres tilflytning.

Her får husstanden mulighed for at hente en velkomstgave med forskellige rabatter, information og gratis fornøjelser til kommunens idræts-, handels- og kulturliv. Begge dele fortsætter som hidtil.

I 2020 flyttede omkring 2.050 borgere til Holstebro Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce