Annonce
Holstebro Onsdag

Virtuelt infomøde om optagelse i sportsklasser

Der går sammenlagt 66 elever i sportsklasserne på Nørre Boulevard Skolen i Holstebro. Foto: Ole Mortensen
Holstebro Elitesport inviterer til infomøde om sportsklasserne på Nørre Boulevard Skolen. Mødet foregår virtuelt torsdag den 14. januar 2021.
Annonce

Holstebro: Sportsklasserne på Nørre Boulevard Skolen er et tilbud til unge, som er vilde med sport, elsker at træne, og som har lysten, viljen og engagementet til at udvikle sig inden for deres idræt.

Siden de første klasser begyndte i skoleåret 2008/09 har mere end 700 sportsglade unge i alderen fra 12 til 15 år været elever i sportsklassen.


Det var skønt at gå i klasse med nogle, som ville det samme som mig. Vi elskede alle sport og bevægelse, så fællesskabet i klassen var rigtigt godt.

Johan Meklenborg, TTH-spiller


Nogle af dem er i dag at finde i håndboldligaen eller i den nationale elite inden for roning, svømning, cykling eller karate.

Sportsklasserne er en af hjørnestenene i Holstebro Elitesports strategi for udvikling af  talenter.

Annonce

Tre sportsklasser i alt

Johan Meklenborg fra TTH Holstebro var en af de første, som tog imod Holstebro Elitesports tilbud. Dengang var den nu 26-årige Johan bare 14 år.

- Det var skønt at gå i klasse med nogle, som ville det samme som mig. Vi elskede alle sport og bevægelse, så fællesskabet i klassen var rigtigt godt. Det blev startskuddet til der, hvor jeg er i dag, og det er en tid, jeg ser tilbage på som givtig for min sportslige og personlige udvikling, siger Johan Meklenborg om sin tid i sportsklassen.

Vil man gå i Johans fodspor og være "i lære som idrætstalent", så er det en god ide at kigge med den 14. januar 2021, når Holstebro Elitesport går i luften med et virtuelt informationsmøde omkring sportsklasserne.

Lige nu er der tre sportsklasser og i alt 66 sportselever på Nørre Boulevard Skolen.

De yngste går i 7. klasse og de ældste afslutter 9. klasse til sommer. Eleverne kommer fra ti forskellige idrætsgrene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce