Annoncørbetalt indhold

3 gode årsager til at holde ferie i Horsens

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af sommerhusportalen.dk

Stadig flere danskere har set fidusen i at holde ferie i Danmark. Vores kære land har nemlig meget at byde på. Fra de utallige kridhvide sandstrande langs den godt 7.300 kilometer lange kyst til de storslåede og betagende slotte med deres flotte arkitektur. Jo, der er rigeligt at besøge både for udenlandske såvel som danske turister. Horsens er en af de mest spændende turistbyer i det østlige Jylland. Her får du 3 gode årsager til, at din næste ferie bør afholdes i netop Horsens.


Glimrende muligheder for at leje billige kvalitetssommerhuse

De fleste danskere foretrækker at leje et sommerhus, når ferien skal afholdes indenrigs. Det er der heldigvis gode muligheder for at gøre, såfremt ferien skal afholdes i og omkring Horsens. Der er nemlig flere områder med sommerhuse omkring Horsens, og de ligger idyllisk og naturskønt med udsigt over havet.


Da Horsens er en populær ferieby, og der derfor er rift om ferieboligerne, er det en god idé at booke sit sommerhus i god tid. Gerne i mindst et halvt år op til afholdelsen af ferien. Er man for sent ude, så risikerer man at alt er optaget.


Spændende museer og idyllisk havnemiljø

Er det tid til at holde ferie i Horsens, så er et godt sted at starte ved Horsens Marina. Her mødes man af et rigtig lækkert havnemiljø, og særligt om sommeren er det herligt at få lidt tiltrængt vind i hovedet, mens man indtager en god vaffelis og en cola.


I umiddelbar nærhed af marina- og havnemiljøet finder man Industrimuseet. Her er der tale om lidt af en turistmagnet, og det forstår man godt. Formidlingen er nemlig fantastisk, og udstillingerne er interessante for hele familien. Her kan man snildt benytte en halv eller hel dag i løbet af ferien. Holder man ferie i Horsens i efterårs- og vinterperioden, og bliver vejret lidt for kedeligt, så er der alt mulig grund til at trække indendørs og besøge dette fascinerende museum.


Tag på øhop

Den tredje gode årsag til at holde ferie i Horsens skal findes på de omkringliggende småøer. De byder nemlig på autentisk dansk hygge og stemning så det batter, og de kan nås relativt hurtigt med udgangspunkt i ens base i og omkring Horsens.


Alrø er en spændende 7 kilometer lang ø i Horsens Fjord, og den kan faktisk nås i bil via den ca. 1 kilometer lange dæmning. Øen er kendt for sine fantastiske tarteletter, så er du vild med dem, så ved du hvor du skal hen.


Hjarnø er en lille ø på godt 3 km2, og den kan kun nås med færge. Den er også værd at besøge. Her bydes du blandt andet på fantastisk flotte strande.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit