Annoncørbetalt indhold

Ankelkæder bliver ofte overset, men de udstråler ynde

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af thejewelleryroom.com

Ankelkæden er et ofte overset smykke. Til dagligt virker det mere oplagt blot at tage stilling til, om du skal bære armbånd, halskæde, øreringe eller en fingerring. Også fordi at du kan kombinere disse smykker med snart sagt al påklædning, hvorimod at det ikke ville give mening at parre en ankelkæde med lange bukser. Men ankelkæder har deres berettigelse, når du forstår at bruge dem fornuftigt.

Her kan du blive lidt klogere på, hvor og hvordan du kan bruge ankelkæder til at blive yndefuld.


Blottede ben og højhælede sko passer godt til ankelkæder

Vil du få det bedste ud af en ankelkæde af guld eller en ankelkæde af sølv, skal du være indstillet på, at du ikke kan gå omkring i strømpebukser. For de fjerner totalt fokus fra smykket. Men blottede ankler fungerer godt som kontrast til ankelkæder, og går du i højhælede sko, bliver dine ankelkæder endnu mere synlige. Skal du til galla, hvor højhælede sko er kutyme, så er brug af ankelkæder oplagt.


Par ankelkæder med flotte fødder og ben

Når først folk får øje på dine ankelkæder, lægger de også mærke til dine ben og fødder. For virkelig at imponere med dit look kan du derfor overveje at gøre fødderne fine med pedicure og sørge for at have glatbarberede ben. Så kan du hurtigt komme til at udstråle ynde, hvilket som regel er målet med en ankelkæde – og i hvert fald altid er målet med de høje hæle, du parrer din ankelkæde med.


Diskrete ankelkæder er nemme at finde

Men hvilke ankelkæder skal du så vælge? Find din næste ankelkæde her, hvor du kan finde modeller i guld og sølv samt ankelkæder med perler og zirkoner. Hvor det er nemt at finde fx øreringe med prangende designs, der er abnormt store og udsmykkede, så er det lidt sværere at finde ankelkæder, der er bombastiske. Langt de fleste ankelkæder er små og diskrete, så at de ikke dominerer dit look.


Pryd anklerne med en forgyldt ankelkæde

Ønsker du at erhverve dig en flot ankelkæde billigt, kan du fx vælge en forgyldt model. Selvfølgelig er massivt guld lidt sjovere, men da folk alligevel ikke har hovedet helt nede ved en ankelkæde, som de til tider kan have det ved en halskæde, er det begrænset, hvor mange vil ænse forskellen. Hvis du vil pryde kroppen med smykker fra top til bund, så er ankelkæder absolut et forsøg værd at bruge.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit