Annonce
Medejer af restaurant Møhr Bryan Francisco (tv) og stedet køkkenchef Kenneth Godthaab jonglerer til dagligt med visioner om at skabe den bedste madoplevelse og få maden til at skabe glæde og åbenhed mellem mennesker. Vi skal alle turde udvikle os - og det skal Møhr selvfølgelig også, siger de. Foto: Søren E. Alwan
Horsens Posten

Møhr: Gerne mere end et godt måltid, tak!

Bryan Francisco kom til Gran-familien og steakhouse-restauranten Møhr som medejer i august sidste år. I dag har han og stedets køkkenchef Kenneth Godthaab tilføjet spisestedet et nyt koncept, og der er arbejdet meget på at skabe det rette hold af ansatte. Bryan Francisco vil styrke Møhr i et sådant omfang, at han og de øvrige tre medejere kan træde i baggrunden - næste mål er nye restauranter.

Annonce
  • Søren E. Alwan
    Medejer af restaurant Møhr Bryan Francisco (tv) og stedet køkkenchef Kenneth Godthaab jonglerer til dagligt med visioner om at skabe den bedste madoplevelse og få maden til at skabe glæde og åbenhed mellem mennesker. Vi skal alle turde udvikle os - og det skal Møhr selvfølgelig også, siger de. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    På Møhr var det indtil september sidste år udelukkende bøffen, der var omdrejningspunktet. Siden er "Smagen af Møhr" kommet til. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    Bryan Francisco og Kenneth Godthaab har i alt beskedenhed sat sig det mål, at Møhr skal kunne åbne menneskers sind og skabe imødekommenhed og glæde via sit mad-program. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    Det skal være en unik oplevelse at træde ind på Møhr, er visionen. Selv stedets badeværelser skal byde på noget originalt, fortæller folkene bag. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    Visionerne er store og gryderne af samme grund stort set altid i kog på Møhr. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    Køkkenchef Kennet Godthaab i fuld gang med forberedelserne til aftenens gæster. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    Den rette kødudskæring og det gode mad skal være en selvfølgelighed på Møhr. Den vision kalder stedets folk for en naturlig og underspillet professionalisme. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    I restauranten finder man modningsskab, blandt andet med et kalvehjerte til at frembringe smagen af umami - den femte grundsmag, der sammen med surt, salt, sødt og bittert udgør de fem grundsmage. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    Det er i detaljerne, kvaliteten ligger, mener man på Møhr, hvor hver en genstand er nøje udvalgt. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    Restaurant Møhr åbnede i 2016 - dengang udelukkende som et steakhouse. Siden er der blevet skruet op for visionerne. Foto: Søren E. Alwan
  • Søren E. Alwan
    I kælderen har Møhr deres vinafdeling med et bredt udvalg af vine - og i alle priskategorier, hvor der også er mulighed for at dække op til et mindre selskab. Foto: Søren E. Alwan
  • Resultatet af restaurant Møhrs opskrift på citronpure, hjertesalat og pighvar, som er nævnt her på siden - god appetit! Foto: Jesper Rais.
Horsens Posten

10.000 til klassekassen: Tre børn fra Horsens viste mesterligt talent for flisemønstre og forårsruller

Annonce
Horsens Posten

This is my life: Det kommer indefra, når Maia hver aften går på scenen

Annonce
Horsens Posten

Jeg vil røre noget i publikum: Jon drømte om operascenen, men i dag er det musical, der trækker

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Anna åbner på den 3. adresse på tre måneder: Jeg glæder mig helt vildt

Horsens Posten

- Jeg har fumlet med tanken længe: Maskiningeniøren vil skabe liv i byen med danske retter og drinks

Horsens Posten

Temaaften med Bonderøven og professor i havmiljø: Hvordan redder vi den nødlidende Horsens Fjord?

Horsens Posten

Mere liv på Torvet: Nu genopstår initiativ fra sidste år

Horsens Posten

Nyt spisested på Horsens Marina åbner 19 dage før tid: - Det skal være et sted for alle

Horsens Posten

Oplevelser eller rabatter: De unge skal have noget at komme efter

Horsens Posten

Vandskade lukker café: Leder håber på hurtig genåbning

Horsens Posten

To gange har hendes butik vundet cityprisen: Lotte startede som 15-årig, og nu runder hun 60

Horsens Posten

Ni mænd ville lære at spille i orkester: Nu tilbyder aftenskole kurser efter behov

Horsens Posten

Rema-butik er klar før boliger: Vejret har drillet, men nu holder tidsplanen

Annonce