Annonce
Horsens Posten

Åbner i 2022: Coop sætter navn på ny dagligvarebutik i Sydbyen

Foreløbig er denne tegning det eneste bud på den nye Coop 365-butik på Højagergårdsvej, der åbner i 2022. Visualisering fra lokalplanforslaget
Næste år åbner en ny Coop 365-butik på Højagergårdsvej. På grunden åbner også en OK-tank og en vaskehal.

Horsens: Lokalplanen for byggeriet er vedtaget af byrådet, og nu kan dagligvarekoncernen Coop også løfte sløret for identiteten på den dagligvarebutik, der skal bygges på Højagergårdsvej i Sydbyen. Placeringen er en mark ud til Bjerrevej, hvor Højagergårdsvej og Bjerrevej mødes.

Coops kommunikationschef, Lars Aarup, fortæller til Folkebladet, at det bliver en Coop 365, dagligvarekoncernens nye bud på et lavpris-supermarked, og den får følgeskab af en OK-tank med tilhørende vaskehal.

- Muligvis kommer der også mindre detailbutikker på grunden, det kunne for eksempel være en bager eller et apotek, men det er der nu endnu ikke taget endelig beslutning om, siger han.

I en skriftlig kommentar til nyheden lyder det fra ejendomschef Flemming Møller Hansen, Coop:

"Der er en spændende udvikling i gang i Horsens Syd, og den udvikling vil vi i Coop gerne være med til at understøtte med vores bud på fremtidens lavpris-supermarked, der hedder Coop 365."

Grøn discountbutik

Lars Aarup sætter lidt flere ord på planerne:

- Vi bygger en cirka 1200 kvadratmeter stor butik, det er en forholdsvis stor butik. Coop 365 er en grøn discountbutik, hvor der er 1000 flere varer end i en normal Fakta-butik. Der er mere fokus på økologi og et større udvalg af frugt og grønt, siger han.


Der er en spændende udvikling i gang i Horsens Syd, og den udvikling vil vi i Coop gerne være med til at understøtte med vores bud på fremtidens lavpris-supermarked, der hedder Coop 365.

Flemming Møller Hansen, ejendomschef, Coop


Hvordan butikken kommer til at se ud, og hvornår Sydbyens borgere kan handle i den, er endnu usikkert.

- Det vil vi gerne have lov til at vende tilbage med, men mit klare bud er, at butikken åbner på et tidspunkt i 2022, siger Lars Aarup.

De første Coop 365-butikker blev indviet forskellige steder i landet i efteråret 2020. Dengang blev Coop 365 præsenteret som en blanding mellem en discountbutik og et kvalitetssupermarked.

Butikken i Sydbyen bliver den anden Coop 365-butik i Horsens.

Den første ligger i den anden ende af byen, på Langagergård i Egebjerg. Her var det en Fakta-butik, der skiftede navn, så butikken i Horsens er altså den første, der bygges op fra grunden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce