Annonce
Horsens Posten

Åbningsdatoen er nu fastlagt - Bog & idé gør klar til at flytte

Torsdag 25. april åbner Bog & idé i nye og dobbelt så store rammer i Søndergade 44. Foto: Jørgen Hasseriis
Torsdag 25. april åbner Bog & idé i deres nye lokale på Søndergade 44, hvor BR tidligere havde til huse.
Annonce

Horsens: Inden længe, nærmere bestemt torsdag 25. april, flytter Bog & idé ind i deres nye, større lokale i Søndergade 44.

Det bekræfter indehaver Christian Mosegaard Pedersen, der driver butikken og ni andre Bog og idé-forretninger landet over sammen med kompagnonen Mike Jensen.

1. juni sidste år overtog de Horsens-forretningen og ser nu frem til at rykke fra den nuværende placering i Søndergade 30 og til langt større rammer i gadens nummer 44.

- Det bliver godt med flere kvadratmeter til rådighed. Til at flytte varerne fra vores nuværende butik samler vi efter påske en flok medarbejdere. Det er et hold sammensat af forskellige personaler fra vores butikker landet over, som er gode til at hjælpe til, når vi åbner nye butikker eller skal flytte, siger Christian Mosegaard Pedersen.

Annonce

Dobbelt op

Bog & idé-indehaverne Christian Mosegaard Pedersen og Mike Jensen har tidligere udtalt, at de i et langt stykke tid har ledt efter en større butik for at kunne tilbyde et bredere sortiment.

Blandt andet bliver der fra 25. april mere plads til butikkens børneunivers med klassiske bræt- og puslespil samt kuglebaner, perler og moderne konstruktionslegetøj

Christian Mosegaard Pedersen fortæller, at der med åbningen stort set er tale om dobbelt op på kvadratmetrene i forhold til den nuværende forretning, der tæller 275 kvadratmeter.

Forretningen har blandt andet fået nyt gulv, facaden er stort set færdigmalet, og i skrivende stund er størstedelen af butikkens opbygning på plads.

Det er Ejendomsselskabet Casa, der er ejer af Søndergade 30. Det har indtil videre dog ikke været muligt at få oplyst, hvem der rykker ind i bygningen, når Bog & idé fraflytter lejemålet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce