Annonce
Horsens Posten

Årets butik og spisested: De nominerede er fundet

Lottes på Søndergade vandt i 2016 prisen som årets bedste butik. De er med i opløbet i år igen. Arkivfoto: Lars Juul
Kunderne har talt, og City Horsens-konkurrencen om at blive årets bedste er slut. Cityforeningen har fundet tre nominerede i hver kategori.
Annonce

Horsens: Næsten 11.000 kunder har de seneste uger afgivet deres stemme i konkurrencen om at kåre årets bedste butik og årets bedste spisested i Horsens.

109 butikker og 15 spisesteder har som medlemmer af City Horsens været med i konkurrencen, og nu er målstregen nået og stemmerne talt op.

De nominerede til erhvervs-festen er fundet, og på listen over nominerede finder vi to tidligere vindere: Modeforretningen Lottes på Søndergade vandt prisen som årets butik i 2016, og Café Gran i Thonbogade vandt den nyindstiftede pris Årets spisested sidste år.

De tre nominerede i kategorien Årets butik er: Lottes, Name it og Paradis is.

De nominerede i kategorien Årets spisested er: Cafe Check in, Café Gran og Spisekammeret.

Alle i alfabetisk rækkefølge.

Café Gran i Thonbogade er igen med i feltet som et af byens bedste spisesteder. Cafeen vandt prisen sidste år. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Til fest 7. november

Cityforeningen er glad for alles medvirken i konkurrencen, og citymanager Allan Nancke oplyser, at foreningen har talt helt præcis 10.666 stemmer op.

Det gælder både fysiske stemmesedler, afleveret i butikkerne, og online-stemmesedler på cityforeningens Facebook-side.

De tre nominerede i hver kategori får nu produceret en mini-præsentationsvideo, som skal vises ved Business Horsens' store prisfest "Inspire" 7. november.

Det er denne dag, deltagerne ved festen, der stemmer om, hvem der bliver årets bedste butik og spisested i Horsens 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Næste sæson er på plads: Seniorteatret præsenterer forbudte sange, velkendte kunstnere og et knald af en nytårskoncert

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce