Annonce
Horsens Posten

Årets modtager af Cityprisen fundet: Vi har byens bedste kunder

Der var fest fra morgenstunden hos Lottes. Torsdag blev modebutikken overrasket med Cityprisen 2020 - og flere end 200 rosende bemærkninger om den service, som Lotte Johansen og hendes personale yder. Foto: Marianne Husted
Lottes blev torsdag overrasket med champagne, glimmer og Cityprisen 2020. Over 500 har stemt - og 213 har afleveret rosende bemærkninger om modebutikken på Søndergade.

Horsens: Modebutikken Lottes er blevet kåret som årets butik. Torsdag blev Lotte Johansen og hendes personale overrasket med champagne, glimmer-fyrværkeri og allervigtigst Cityprisen 2020.

Lotte Johansen var hurtig til at give æren videre ikke alene til sit personale:

- Vi har byens bedste kunder, sagde hun, da hun blev interviewet af Morten Resen, tidligere tv-vært og nuværende iværksætter, som torsdag var med Business Horsens rundt og uddele Inspire-priser til butik- og erhvervsliv.

Annonce

213 rosende bemærkninger

Der var ikke den store tvivl om, hvem der skulle være vinder. Modebutikken Lottes fik absolut flest stemmer og blev enstemmigt valgt af en jury, nedsat til lejligheden.

Det var anerkendende ord om fantastisk service, varme smil og godt humør, som direktør Per Hansen, Casa Group, brugte, da han overrakte statuetten, mens citymanager Michael Kongsmark sørgede for blomster og champagne på en regnvejrsgrå formiddag på Søndergade.

Der var fest på Søndergade, da Cityprisen 2020 gik til Lottes. Her ses hele holdet, som deltog i de festligheder, som på grund af forsamlingsforbud og corona måtte holde sig til ti personer. Foto: Marianne Husted

Hele 213 rosende bemærkninger er knyttet til den digitale afstemning, som over 500 har deltaget i. De har blandt andet skrevet:

"En skøn butik med det sødeste personale". "Den bedste service i byen". "Sprudlende humør, stor faglighed, kører gerne helt fra Aarhus for at handle hos Lottes". "Søde piger, dejlig atmosfære, stemning, stil, varer, lokaler, prøverum, priser. Alt er simpelthen i top". "En butik man føler sig velkommen i". "Lottes er fantastiske til at finde lige det, jeg har brug for".

Sådan kom top ti-listen til at se ud

1. Lottes

2. Holte Vinlager

3. Games N'Gadgets

4. Kids Coolshop

5. MOKKA T

6. Bog & Idé

7. Sinnerup

8. Benedikte

9. Spisekammeret

10. Hugo

Inden Lotte Johansen og hendes personale vendte tilbage til butikken for at yde den service, som de er så kendt for, lovede hun, at hele holdet skulle ud at spise. De kunne også glæde sig til at gå ombord i et mesterværk af en lagkage, som Bilka havde leveret.

Lotte Johansen var rørt og storsmilende, da hun og personalet hos Lottes blev overrasket af Morten Resen, City Horsens og Business Horsens. Foto: Marianne Husted

Lottes blev også årets butik i 2016, men det var inden, Inspire-priserne var blevet introduceret. I de senere år har de været blandt de tre med flest stemmer. Og i år fik de så Cityprisen, som  går til en butik eller et spisested, som giver sine kunder den ekstra gode service, det glade smil og det særlige nærvær.

Det er Casa Group, som er sponsor for Cityprisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Nej tak til bearnaisesovs og brune kartofler - Winnie Rahbek kan ikke se sig selv andre steder end som ansat i Bog & idé

Annonce