Annonce
Horsens Posten

Vejlensisk spisested planlægger at udvide med restaurant i Horsens

Lars Berggreen, der er indehaver af Vejle-salatbaren The Buddha Bowl Project, planlægger at åbne sin restaurant nummer to til sommer, og spisestedet skal ligge i Horsens, fortæller han. Arkivfoto: Mette Mørk
The Buddha Bowl Project satser på at åbne sin restaurant nummer to inden sommer. Den vejlensiske ejer bag madstedet fortæller, at det bliver Horsens, man satser på som det næste.
Annonce

Horsens: Måske kender nogle horsensianere allerede til The Buddha Bowl Project. Hvis ikke, er der tale om økologiske og bæredygtige måltider og juices. Siden sidste år har man kunnet smage på det bæredygtige, økologiske mad hos Mad & Brød i Bytorv Horsens.

Men Horsens skal have tilbudt flere og mere af madtilbuddene, mener indehaveren af firmaet, Lars Berggren. Han planlægger derfor at åbne sin restaurant nummer to til sommer, og den skal ligge i Horsens.

Annonce

På udkig efter medejer

Hvor Lars Berggreen kommer til at åbne The Buddha Bowl Project, er endnu ikke faldet på plads. Men et er sikkert, siger han. Målet er, at firmaet skal gøre entré i flere danske byer de kommende år.

- Kigger jeg fem år frem, ser jeg mig selv som ejer af 51 procent af firmaet. De resterende 49 procent har jeg solgt til en aktør, der har lyst til at drive firmaet langt videre, ligesom jeg selv har, fortæller han.

Lars Berggreen har netop haft sit første møde med en interesseret og mulig medejer. Men der er stadig overvejelser at gøre, inden han lægger sig fast på noget, lyder det. Noget tyder dog på, at henvendelsen har vakt interesse:

- Det skal være den rigtige konstellation, og vedkommende skal kunne være med til at løfte firmaet, så det bliver kloge penge. Mødet i går er med en part, der bor og agerer i og fra Vejle og har aktiviteter i både ind- og udland. Det ville være en yderst stærk og kompetent spiller.

Annonce

På franchiseform

Lars Berggreen oplyser, at flere personer fra Kolding, Fredericia og Horsens har meldt sig som interesserede franchisetagere, når Lars Berggreen åbner for den del. Det er netop franchiseformen, han vil tilbyde de kommende restauratører, også til den kommende restaurant i Horsens.

- Jeg planlægger til marts at kunne tilbyde skræddersyede pakker. Jeg sørger for skræddersyede pakker inklusive træning i min butik i Vejle. Selvom man er en god kok og har styr på maden, betyder det jo ikke, at man er en dreven restauratør. Jeg vil gerne, at de og jeg lykkes, så derfor er det her den rette form, siger Lars Berggreen.

Han er yderst tilfreds med henvendelserne.

- Indtil videre er ekkoet godt. Flere og flere tager fat i os i stedet for, det hele tiden er os, der er opsøgende. Det tyder på, at jeg har ramt noget, nogen synes kunne være spændende at investere i, siger han.

Lars Berggreen, herunder Lars Berggreen Holding ApS, står desuden bag blandt andet Lido Caféen i Vejle og Lido Catering & Deli i Børkop.


Jeg sørger for skræddersyede pakker inklusive træning i min butik i Vejle. Selvom man er en god kok og har styr på maden, betyder det jo ikke, at man er en dreven restauratør. Jeg vil gerne, at de og jeg lykkes

Lars Berggreen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

En dobbelt danmarksmester, to dygtige fodboldtrænere og enhver svigermors drøm: Unge horsensianere hyldet hver for sig

Horsens Posten

Butikker holder i, men der er dystre toner: Vores sunde forretning smuldrer. Denne nedlukning er hårdere. Det kan næsten ikke blive værre

Annonce