Sofie Bundgaard får papir på sin uddannelse som sommelier i november, men hun er allerede i gang i jobbet på Jørgensens Hotel. Vintjenere er typisk lidt ældre mænd, men giv den endelig gas, piger, lyder opfordringen.
Copy link address
Thomas Baden Sørensen ts@hsfo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Sofie Bundgaard startede på Jørgensens Hotel i begyndelsen af juni og tager uddannelsen som sommelier sideløbende med fuldtidsjobbet. Hun er færdig i november. Foto: Thomas Baden Sørensen -
Duften afslører meget for en vinkender. Sofie Bundgaard afbrød sin læretid som kok for at kaste sig over vinen i stedet. Hendes kendskab til både mad og vin kommer hende til gode, kan hun mærke på det mandagshold af sommelier-elever, hun går på i Aarhus. Foto: Thomas Baden Sørensen -
Allerede som 16-årig tog Sofie Bundgaard på vinrejse og boede på et vinslot - uden forældrene. Foto: Thomas Baden Sørensen -
Vinhandel og vinbar har en wauw-effekt på folk, når de træder ind i stueetagen på Jørgensens Hotel. Hos Sofie og kollegerne kan man købe vinen med hjem til en hyggestund - eller få et glas eller flere skænket i smukke lokaler. Foto: Thomas Baden Sørensen -
Vinhandel og vinbar har en wauw-effekt på folk, når de træder ind i stueetagen på Jørgensens Hotel. Hos Sofie og kollegerne kan man købe vinen med hjem til en hyggestund - eller få et glas eller flere skænket i smukke lokaler. Foto: Thomas Baden Sørensen -
Sofie Bundgaard har også styr på charcuterie-skæreren, så der kan serveres en god skinke eller pølse til vin eller bobler. Foto: Thomas Baden Sørensen