Annonce
Horsens Posten

20-årig bliver restaurantchef for ny burgercafé

Simon Jakobsen, Else Marie Haurum Vittrup og Morten Jakobsen er klar til at tage imod hos The Burger Concept på fredag den 22. maj. De rykker ind bytorvet i nyistandsatte lokaler. Foto: Marianne Husted
Fredag den 22. maj åbner Simon og Morten Jakobsen deres The Burger Concept-restaurant nummer seks. Den får adresse i Bytorv Horsens.
Annonce

Horsens: Når en helt ny burger-restaurant åbner fredag den 22. maj i Bytorv Horsens, er det med 20-årige Else Marie Haurum Vittrup som restaurantchef. Brødrene Simon Jakobsen, 30 år, og Morten Jakobsen, 32 år, står bag The Burger Concept, som har slået sig op på at byde på burgere af god kvalitet til en fordelagtig pris og hurtig servering. Restauranten i Horsens er nr. seks i rækken.

Indehaverne betegner sig som købmænd, der er gode til at sprede begejstring og få teamwork til at fungere. Burgerne og råvarerne overlader de til dem, der har forstand på det. Og det bliver da også Else Marie Haurum Vittrup, der i det daglige skal holde styr på kunder, køkken og de 15-20 heltids- og deltidsansatte.

Når vi går i seng om aftenen, har vi det som om, at det er juleaften, der venter i morgen.

Simon Jakobsen

Annonce

120 siddepladser

I den nye restaurant, som stadig er præget af en smule byggerod, bliver der 120 siddepladser på de godt 200 kvadratmeter. Inventar og møbler skal nok være på plads inden åbningsdagen på fredag den 22. maj, forsikrer Simon Jakobsen. Udenfor bliver der indrettet siddepladser, som bliver beskyttet af glas, mens terrassevarmere sørger for, at man også på knap så lune dage kan nyde gårdmiljøet og de flot restaurerede og fredede bygninger, som gårdhaven er omgivet af.

- Vi har ønsket at lave en burger-restaurant, hvor alle kan være med. Typisk løber en burger-menu med pommes frites op i 80-100 kroner. Hos os er prisen 39 kroner.

Det er to et halvt år siden, at brødrene åbnede den første restaurant i Egå, og siden er det gået stærkt.

- Vi havde egentlig tænkt den som takeaway, men det har vist sig, at der var behov for en egentlig restaurant, siger Simon Jakobsen

De er overbevist om, at der også er brug for et spisested som The Concept Burger i Horsens.

Annonce

Sjovt at være ansat

Simon og Morten Jakobsen lægger vægt på at skabe et miljø, hvor det skal være sjovt at være ansat.

- Man skal være stolt af at arbejde hos The Burger Concept.

Selv vil de, som Simon Jakobsen siger det, have det "pissesjovt med det, vi laver".

- Når vi går i seng om aftenen, har vi det som om, at det er juleaften, der venter i morgen, forklarer Simon Jakobsen, der oplever, at den holdning smitter af på medarbejderne, som synes, det nærmest er en fest at komme på arbejde.

Håndværkerne har haft travlt med at gøre den nye burgerrestaurant i Bytorv Horsens klar. Men det hele skal nok stå klart til åbningen, forsikrer brødrene Simon og Morten Jakobsen, der er klar til at åbne deres burgerrestaurant nummer 6. Foto: Morten Pape
Annonce

20 år og erfaren

Sådan har Else Marie Haurum Vittrup det også lige nu, hvor hun sammen med ejerne har travlt med at ansætte personale til restauranten. Trods sine blot 20 år har hun meget erfaring fra branchen. Hun begyndte som 14-årig i et job som opvasker i en café. Siden har hun arbejdet hos McDonalds, været tjener og tjener-ansvarlig, samtidig med at hun gik i gymnasiet.

- Tid er ikke noget problem. Jeg har altid været optaget af matematik, tabeller og struktur, og man kan altid finde en halv time til at lave noget andet, siger den unge chef, som gerne dyrker fitness i sin fritid.

Hun glæder sig til en hverdag i et teamwork med 15-20 ansatte. Og så betyder det meget for hende at arbejde i en familieejet virksomhed, hvor fællesskab betyder meget. Som enebarn har hun nemlig altid selv rakt ud efter familiefællesskab.

- Lige om lidt åbner vi, og så får vil fuld fart på. Det er bare så livsbekræftende, siger hun med et forventningsfuldt smil.

Else Marie Haurum Vittrup håber på en flyvende start for den nye The Burger Concept i Horsens. Hun er med sine blot 20 blevet ansat som restaurantchef af indehaverne, Simon og Morten Jakobsen. Foto: Marianne Husted
Else Marie Haurum Vittrup har allerede en del erfaring at trække på. Siden hun var 14 år, har hun arbejdet inden for restaurantbranchen. Foto: Marianne Husted
Der bliver 120 siddepladser i The Burger Concept, som også indretter en udecafé. Foto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Kulturdage i Gedved er tilbage

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Testcentret i Horsens med klar opfordring mod kø-problemer: Bestil en tid - og mød op til tiden

Horsens Posten

Aftensang i Vor Frelsers Kirke

Annonce