Annonce
Horsens Posten

21-årig står bag ny kyllinge-foodtruck

Victor Jørgensen med sin kæreste Heva og den iøjnefaldende vogn, som han har købt. Den sælger han nu spydstegte kyllinger fra hver eneste eftermiddag på nær mandag fra p-pladsen ved Superbrugsen i Stensballe. Foto: Marianne Husted
Victor tænkte på kebab, men nu står han hver eftermiddag i "Guldkyllingen" ved Superbrugsen i Stensballe
Annonce

Horsens: Da Victor Jørgensen blev færdig med gymnasiet, havde han ikke lyst til at læse videre.

Men at den unge københavner skulle lande med en foodtruck på p-pladsen ved Superbrugsen i Stensballe, havde han ikke lige forudset.

Han vidste dog, at han helst skulle begynde på noget for sig selv. Samtidig var han faldet pladask for Heva. Hun boede i Aarhus, og han i Hvidovre.

- Og så måtte jeg jo rykke herover, smiler Victor, der nu er blevet aarhusianer.

Annonce

Ville sælge kebab

Han bemærkede, at det var ret dyrt at købe kebab i Jylland. Det, som han betalte 15 kroner for i København, kostede måske 65 kroner i Jylland. Det fik ham til at tænke, at han måske skulle forsøge sig med noget i den dur.

Victor Jørgensen har sat sig ind i, hvordan man tilbereder en perfekt spydstegt kylling. Nu sælger han fra sin foodtruck på p-pladsen ved Superbrugsen i Stensballe. Foto: Marianne Husted

Efter nogen research stødte han dog på noget helt andet, nemlig "Guldkyllingen". Det var et oplæg, som han syntes om, og så sugede han ellers viden og læring til sig fra andre Guldkyllingen-foodtrucks.

- Jeg tænkte også, at der er så mange tilbud i Aarhus, og at jeg derfor måtte bevæge mig uden for Aarhus, siger den 21-årige, der vendte blikket mod Horsens.

Annonce

Fik ja til at stille op i Stensballe

Det blev til et ja fra Superbrugsen i Stensballe til, at han gerne måtte stille sin foodtruck op på deres p-plads. Og der har den stået siden 1. april. Han holder åbent hver eneste dag fra kl. 16 til 19 med undtagelse af mandag.

Vognen har han købt, og nu langer han spydstegte kyllinger, cole slaw, nuggets og meget mere over disken hver eftermiddag.

Han står alene i vognen, men får hjælp fra kæresten, når hun ikke selv skal arbejde.

- Det er et godt sted at være. Kunderne har taget godt imod foodtrucken, siger han, der dog godt kunne forestille sig, at han med tiden vil trille lidt rundt med vognen i Horsens-området. Måske med stop i Egebjerg og Torsted.

Annonce

Nem aftensmad

- Der er mange, som gerne vil købe aftensmaden med hjem. Kunderne er typisk fra 25 år og opefter, og vi får besøg af rigtig mange børnefamilier, fortsætter han, der slår sig op på mere smag og mindre fedt.

Han er også aktiv på de sociale medier med små daglige fortællinger, konkurrencer og tilbud.

- Viktor skal være selvstændig. Det er lige ham, tilføjer kæresten, og Viktor Pedersen har da også i sine teenage-år drevet forskellige web-shops.

Men nu er det de friskstegte kyllinger, det gælder.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Musikalsk Europa-rejse

Annonce