Annonce
Horsens Posten

24-årige Michelle og Line sagde farvel og tak til frisørbranchen - men nu er de bestyrere af en salon i midtbyen

Frisører Line Hjerrild (t.v.) og Michelle Stokholm var trådt ud af branchen, men så blev de tilbud et job som bestyrere hos salon Hos Peter i Nørregade, som de ikke kunne takke nej til. Foto: Line Kyed
Line Hjerrild og Michelle Stokholm er nye bestyrere i frisørsalon Hos Peter i Nørregade 9. De to kvinder var ellers trådt ud af branchen, indtil Line Hjerrild fik en opringning fra ejerne bag Nørregade-salonen.

Horsens: Line Hjerrild og Michelle Stokholm, begge 24 år, var som folkeskoleelever ikke spor i tvivl om, hvad de skulle uddannes til; frisør. Og sådan blev det.

De kom begge i lære og tilmed i samme salon i Horsens, hvor de lærte hinanden at kende godt. Her klippede de og fik det som ønsket.

Alligevel var de, uafhængigt af hinanden, ikke helt tilfredse. Da corona brød ud, brød Line Hjerrild også ud - af frisørbranchen.

Annonce

Kunne ikke hænge sammen

- Det var på grund af arbejdstiderne. Det kunne jeg ikke få til at passe ind med vores børn. Jeg besluttede derfor at prøve noget andet, siger hun.

Det blev til et rengøringsjob og et arbejde i en vuggestue, indtil telefonen en dag ringede, og arbejdslivet igen blev taget op til revision.

Mere om det senere.

For i mellemtiden gik Michelle Stokholm også på sin arbejdsplads og tænkte på at søge væk fra frisørbranchen.

- Jeg trængte til at prøve kræfter med noget andet. Vi var så presset af nedlukning i salonen. I august 2020 sagde jeg derfor op. Jeg har efter genåbning haft arbejde på 20 timer i et fitnesscenter i Hedensted, fortæller hun.

Begge kvinder bor i Horsens, hvor Line Hjerrild er opvokset, mens Michelle Stokholm kommer fra Brædstrup.

Annonce

Takkede ja

I dag er de begge glade for igen at være "kommet hjem" til saks og salonstol. Line Hjerrild tiltrådte 7. juni og Michelle Stokholm 14. juli.

- Telefonen ringede, og det var den ene indehaver af Salon Peter, Mille, der er hustru til indehaveren af Hos Peter, Bo Michael Spottog. Hun kender mig og tilbød mig arbejde. De manglede en til lukkevagter, men det passede faktisk ikke godt ind i mit liv. Så talte vi lidt videre, og en salon i Herning blev diskuteret, for her var der også et job. Men så foreslog jeg Michelle, og da salonen manglede to personer, endte det med, at vi fik tilbudt at blive bestyrere. Det kunne vi ikke takke nej til, for det var jo et ønskejob på alle måder - både afstanden til arbejde og tidspunkterne, vi kan arbejde på, fortæller Line Hjerrild.

Line Hjerrild og Michelle Stokholm tiltrådte Salon Peter henholdsvis 7. og 14. juni, og siden har der været en del at sætte sig ind i, fortæller de - blandt andet stedets produkter og farve- og kassesystem. Foto: Line Kyed

Hun har fået åbnevagterne, så hun kan køre tidligere og hente børn, mens Michelle Stokholm indrømmer, at hun som b-menneske er glad for at kunne møde senere og have samtlige lukkevagter.


Vi har talt om, at vi virkelig kan mærke, at vi hører til i frisørbranchen. Vi har savnet at have kundekontakt og savnet at vide, at her er noget, vi helt bestemt har 100 procent styr på.

Michelle Stokholm


De to kvinder har i alt 31 timer om ugen i salonen og deler weekendvagterne forskudt af hinanden. Dermed går kabalen op - også for ejer Bo Michael Spottog:

- Det er to helt fantastiske kvinder, jeg har fået ansat. De er dygtige og selvstændige. Og netop selvstændig er rigtig vigtig for mig. For jeg har 20 saloner rundt i landet, og derfor kan jeg ikke være til stede i Horsens-salonen mere end sporadisk. Jeg ved, Line og Michelle vil kunne træffe de rigtige beslutninger og har ben i næsen, siger han.

Annonce

100 procent styr på

Hen over sommeren er der forholdsvist stille i salonen, og det mærker Line Hjerrild og Michelle Stokholm, der dog tager det hele roligt.

- Sådan er det i branchen. Vi har travlt op til konfirmationer og op til jul, mens sommerferie-perioderne er rolige. Der skal nok komme gang i det hele, siger de, der lige nu har mange kunder fra 35 år og op, men som kan klippe alle aldersgrupper.

- En rolig start gør, at vi kan nå at trække vejret og komme ordentligt ind i tingene, siger de med henvisning til salonens farvesystemer og produkter - shampoo, conditioner og så videre - og ikke mindst kassesystemet.

- Vi har talt om, at vi virkelig kan mærke, at vi hører til i frisørbranchen. Vi har savnet at have kundekontakt og savnet at vide, at her er noget, vi har 100 procent styr på, siger Michelle Stokholm.

Hos Peter, Line Hjerrild og Michelle Stokholm.
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Kærligheden begyndte med en sprog-app: Nu har kinesiske Shirley og danske Mads været kærester i et år

Annonce
Annonce
Horsens Posten

Tag til åben gedestald

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Nygifte Kamilla Stilling overrasket efter frokost med familien: Udnævnt til humørdronning ved sammenkomst i Vitus Berings Park

Horsens Posten

Corona-status: Folketinget har rykket grænsen for nedlukning - det kan man godt være ligeglad med i Horsens

Horsens Posten

Hold ud, hold ud, kære unge mennesker - bare nogle få uger endnu

Horsens Posten

Endelig besked om studiestart: Flere vil i gang med en uddannelse på VIA i Horsens end sidste år

Horsens Posten

Se billederne af "dagens oplevelse på Endelave": Redningshelikopteren kom helt tæt på

Horsens Posten

Kirkens Korshær manglede en præst til gudstjenester i varmestuen: Så sprang 89-årig til som vikar

Horsens Posten

Torsdag er der sommerklub for børn på biblioteket

Horsens Posten

Insero Horsens uddeler penge til lokale projekter: Største beløb går til ny bevægelsespark

Horsens Posten

68-årig cykler sammen med to kammerater 3100 kilometer fra Nordkap til Gedved

Horsens Posten

Repair Café på biblioteket: Lad være med at smide ud - her kan du få repareret det, du ellers ville kassere

Horsens Posten

Mozart i Vor Frelsers Kirke

Horsens Posten

René og Dorthe rykkede fra hovedstaden til Horsens: Det var nødvendigt for ægteskabet at købe en campingplads

Horsens Posten

Ny hørecenter i Horsens - hver sjette dansker har problemer med hørelsen

Horsens Posten

Hvad er et vaskeægte sommerhit? Forretninger peger på den største succes lige nu

Horsens Posten

Kære mænd: Hold hjernen frisk og tag med biblioteket på travetur

Horsens Posten

Premiere på fire film i Megascope: Ny dansk film, action og gys

Horsens Posten

Café på Rådhustorvet lukket: Solgt på grund af sygdom, står der på skilt

Horsens Posten

Hjælp - vi mangler ansatte! Spisesteder og hoteller kæmper med at finde folk til ledige job

Horsens Posten

Vand og voldsted - guidet tur fra Husodde til Brakør

Horsens Posten

Lars fik et kamera i konfirmationsgave - det satte gang i karrieren

Horsens Posten

Tidligere elitesportskvinde åbner skønhedsklinik i Horsens: Jeg siger ikke bare ja, når unge piger vil have store læber

Annonce